7847_316847248446770_1535591557_n

Bestelinformatie (Algemene voorwaarden)

*Alle producten en kristallen die Praktijk Apofyliet aanbiedt zijn stuk voor stuk zorgvuldig uitgezocht op energetische waarde, kwaliteit en ondersteunend vermogen bij Ascensie processen. Niet alleen wordt gekeken naar de energetische waarde van producten (die van het grootste belang is), het oog wil ook wat, en dus wordt ook de uiterlijke kwaliteit daarin veelal mee genomen.

Geen grootschalige inkoop, maar stuks inkoop!  Daardoor soms iets duurder dan een ander, maar wel gegarandeerd bijzondere producten die sterk Multidimensionaal ondersteunen!

*Alle kristallen en andere producten die via praktijk Apofyliet verkocht worden zijn gereinigd, geopend en geactiveerd op volledig Multidimensionaal niveau, en bieden dus een grote meerwaarde t.b.v. je Ascension- en groei proces en hebben dus een veel grotere healingkracht dan ongeopende kristallen of producten.

Dat betekend ook dat deze veel dieper kunnen en zullen gaan werken. Dat betekend dat de ondersteunende meerwaarde van grote kracht is en ook de nodige zuiverings- of groeiprocessen kan opleveren.

Ondersteunende middelen zijn echter altijd hulpmiddelen tot groei en nooit de volledige oplosser van problemen, hoe prachtig en krachtig ze ook mogen werken. Artikelen en kristallen vervangen nooit een artsbezoek.

*De producten en kristallen op de foto zijn ook degene die je kunt bestellen en dus ontvangt.  What you see is what you get! Tenzij anders aangegeven bij het product zelf. Bijgeleverd (per mail) wordt in sommige gevallen de betreffende beschrijving of reading die bij het product hoort.

*Reserveren van kristallen of andere artikelen is prima, maar uiterlijk 7 dagen. Wanneer het betreffende kristal dan niet definitief besteld en of betaald is, vervalt de reservering en wordt het kristal of artikel terug geplaatst in de shop. Voor reserveringen kun je me mailen, dit is niet via de vernieuwde webshop te regelen.

*De cd’s bevatten live opnames van channelings tijdens workshops, en er kunnen dus af en toe bijgeluiden tussendoor komen. Ik probeer dit echter zoveel mogelijk te voorkomen.

De cd’s in de shop zijn inmiddels allemaal oud en van enkele jaren geleden. Maar kunnen wellicht nog wel een bijdrage leveren in je Ontwakingsproces en spirituele groei wanneer je je hiertoe vanuit het hart of intuitief aangetrokken voelt).

*Verzending per post is mogelijk. Verzending per post is voor eigen risico!

Zodra pakketjes hier de deur verlaten ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf. Je kunt er voor kiezen (tegen meerprijs) pakketjes verzekerd te verzenden, zodat je bij eventuele schade of wegraken van post, dit kunt verhalen op het postbedrijf wat de verzending verzorgt. (NL post)

Ophalen van bestellingen is uiteraard ook mogelijk, maar graag wel even op afspraak!

*Na betaling zend ik het bestelde artikel naar je toe. (Per post) Dit om eventuele misverstanden te voorkomen.

*Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.*Prijswijzigingen en/of eventuele fouten op de website voorbehouden.

Hoe kun je een artikel bestellen?

Via de geheel vernieuwde webshop

of

Mail naar: info@praktijk-apofyliet.nl  (Je krijgt dan van mij een bevestigings mail terug en we overleggen hoe de betaling geregeld gaat worden)