Welkom in Apofyliet Webshop!

61437_433239536731519_329967126_n apofyliet-kristalshop-reclame-3-2

Naast de gehele praktijk website is ook de Apofyliet webshop geheel vernieuwd. Vanaf deze pagina en via het menu bovenaan elke pagina kun je selecteren welke soort artikelen je zou willen bekijken.
Ik hoop van harte hiermee de Apofyliet webshop een stukje toegankelijker en overzichtelijker te maken en hoop dat je mag vinden wat je zoekt.

Zoals ook bij de bestelinformatie vermeld staat, is elk artikel wat Bewust Zijn Centrum Apofyliet aanbiedt, stuk voor stuk zorgvuldig uitgezocht op energetische waarde, kwaliteit en ondersteunend vermogen bij Ascensie processen. Niet alleen wordt gekeken naar de energetische waarde van producten (die van het grootste belang is), het oog wil ook wat, en dus wordt ook de uiterlijke kwaliteit daarin veelal mee genomen. Alle producten die via Bewust Zijn Centrum Apofyliet verkocht worden zijn gereinigd, geopend en geactiveerd op volledig Multidimensionaal niveau, en bieden dus een grote meerwaarde t.b.v. je Ascension- en groei proces. En hebben dus een veel grotere healingkracht dan ongeopende kristallen of producten. Dat betekend ook dat deze veel dieper kunnen en zullen gaan werken. Dat betekend dat de ondersteunende meerwaarde van grote kracht is en ook de nodige zuiverings- of groeiprocessen kan opleveren.

Hieronder vind je de verschillende categorie├źn producten en daar onder alle producten die Bewust Zijn Centrum Apofyliet aanbiedt!

Bestellen in de vernieuwde webshop is nu makkelijk, snel en simpel.
Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan mailcontact en bestellingen per mail, zoals dat voorheen eigenlijk alleen maar mogelijk was. Dat is toch een stukje persoonlijker dan wat de eisen van deze tijd verlangen. Dus wil jij ook liever gewoon op de ‘ouderwetse’ persoonlijke manier (per mail) bestellen? Weet dat dat even zo goed welkom is!