Laden Evenementen

4-daagse Powerboost Paas activatie op afstand

Een unieke 4-daagse waarbij je 4 dagen lang dagelijks een krachtige activatie en transmissie ontvangt, op afstand.

Deze activaties worden afgestemd op de energie en bewustzijn van de deelnemers en de energie van het moment.

Van 09-04-2020 t/m 12-04-2020, op witte donderdag, goede vrijdag, stille zaterdag en eerste paasdag.

Waarbij elke dag een afstand activatie en transmissie van 20.30 – 21.13 uur zal plaats vinden binnen de energie, potentie en mogelijkheden van dit moment. Zodat jij uit je persoonlijke (onbewuste) lijdenswegen vrij komt en in de herrijzenis van je eigen (licht)kracht  gaat opstaan.
Elke dag zal er een andere energie, activatie en proces belicht worden en in energie ‘aangeraakt’ worden.
Als een powerboost om je eigen proces (bewuster) te doorlopen.

 

Voor krachtige doorbraken in je groei en ondersteunde verschuivingen van bewustzijn

We bewegen ons door enorme trillingsverhogingen en bewustzijnsverschuivingen heen in deze tijd. De persoonlijke groeiprocessen die dat voortbrengt zijn intenser dan ooit. Mede doordat ze ook op fysiek vlak dieper dan ook ‘aanraken’ en wijzigingen brengen.

We zitten in deze periode in een zeer unieke gebeurtenis op aarde, waarbij alles is stil gelegd (corona), wat dwingt om dieper naar binnen te gaan. Niet alleen in huis, ook in jezelf.  Terwijl de downloads en instroom van hogere bewustzijnstrillingen ongehinderd door gaan. Rondom de paascyclus bevinden we ons in een aantal bijzonder krachtige dagen die elkaar opvolgen en die innerlijk veel verschuiving, groei, stroming en bewustwordingsprocessen gaan brengen.
Verschillende energiestromingen die trilling verhogen en bewustzijn dieper openen zullen in deze dagen gaan samenvallen. Wat het tot een enorme power boost maakt aan innerlijke wijzigingen, groeiprocessen en zuivering van oude energie en patronen.

De energie van de paasdagen en aanloop daartoe is gericht op de innerlijke lijdens weg en de Wederopstanding.
Je hoeft helemaal niet met religie bezig te zijn om te kunnen voelen dat er zich gedurende deze dagen van alles door het collectief veld gaat bewegen.
Juist vanwege de grote hoeveelheid christenen die zich deze dagen focussen op de lijdensweg en wederopstanding, biedt dat een enorme opening in het collectief bewustzijn om diep door je eigen oude wonden heen te kunnen gaan bewegen naar vernieuwing in je Zelf als je daarop gericht bent. Dit vergemakkelijkt het proces van loslaten van oude patronen en programma’s en het herrijzen in een oorspronkelijker trilling binnen je Zelf.

Mede omdat velen stoeien binnen de eigen groeiprocessen en zo nu en dan wankelen om al die energie wijzigingen te kunnen behappen, bied ik bij deze eenmalig een nieuwe, enorm krachtige Power Boost aan!
Een Transformatie pad gebaseerd op de aankomende trillingsverhogingen en de ondersteuning daarin om alles vanuit meer balans, gedragen en niet alleen te kunnen behappen. Maar ook om je eigen oprijzende kracht van Wederopstanding binnen je Zelf dieper aan te raken en te her-inneren.

 

Wat biedt de 4-daagse Power Boost en Transformatie pad?

*Gedurende 4 dagen achtereen elke dag 45 minuten een helende en bewustzijn activerende transmissie ontvangen  (vanaf 20.30 uur) gebaseerd op de energieën van deze dagen, op witte donderdag, goede vrijdag (kruisiging) tot en met de wederopstanding (pasen).

*Verbondenheid en dus niet alleen hoeven dragen, ondersteuning vanuit een veilig groepsveld voor jouw persoonlijke proces, een krachtige aarding, balancering en bescherming om je dieper te openen gedurende deze hoogfrequentie data die hoe dan ook grote wijzigingen in bewustzijn brengen.

*Door bewust stil te staan bij en je te openen voor de krachtige instromen van energie kun je bewuster ervaren wat er in jouw wijzigt, veranderd of aangeraakt word. Dit stukje bewustwording en of bewustzijn geeft meer inzicht, helderheid en rust. En de transmissies helpen vaak ook om de energie dieper te integreren.

*Ondersteuning in je eigen proces door de transmissie van helende, balancerende energie en Lichtbegeleiding. De rode draad van deze periode is: door je eigen ervaren van kruisigingen heen bewegen naar een wederopstanding in een vernieuwde Jij/energie en bewustzijn.
Liefdevolle ondersteuning, ‘gedragen worden’ en versteviging van je eigen Lichtkracht.

De helende transmissies bevatten een mix aan energiestromen en coderingen van de bijzondere energie van het moment en helende ondersteunende energieën van Lichtmeesters, Engelen en Star Beings die ons begeleiden in ons persoonlijk groeiproces en bij alle wijzigingen die innerlijk plaats vinden.
Deze zullen volledig aansluiten op de energieën die op dat moment in tijd in persoonlijke groeiprocessen aan de orde zullen zijn.

Gedurende deze bijzonder krachtige trilling verhogende dagen, werkt dit dubbel zo krachtig ter ondersteuning van jouw groeiproces.

 

Wil jij ook optimaal ervaren wat de energie van de komende tijd jouw persoonlijke bewustzijnsgroei kunnen brengen?
Wil jij op bewust niveau deze energieën dieper integreren en verankeren zodat wijzigingen blijvend zijn?
Wil jij gerichte stappen zetten in je groei en hier ondersteuning in?
Wil jij steeds bewuster jouw innerlijke kracht herinneren, ontdekken, be-leven en uitdragen?
(In de vorm van bekrachtiging, transmissie en diepere opening om bewust stappen te kunnen zetten op jouw pad?)

 

Normaal gesproken zou de prijs zijn:

4 x een half uur transmissie a €33,33 = €133,32 incl. BTW en verslag.

 

Aanbieding 1: Enkel transmissies
Nu voor de speciale prijs van € 99,- incl. BTW en excl. verslag.
Je ontvangt alleen de transmissies op afstand gedurende de 4 dagen achtereen van 9 t/m 12 april 2020 en gaat daar in je Zelf en met je Zelf verder mee aan de slag. Het gaat hierbij dan puur over de energie overdracht en je ontvangt verder geen verslag of energetische informatie van mij.

 

Aanbieding 2: Transmissies en verslag
Nu voor de speciale prijs van € 123,- incl. BTW en incl. uitgebreide verslagen.
Je ontvangt de 4 transmissies op afstand gedurende de 4 dagen achtereen en ontvangt daarna dagelijks het verslag behorend bij deze transmissie. Daarin zal uitleg staan wat er naar voren is gekomen en belicht is in de transmissies, mogelijk door mijn wezen gechannelde kennis, tips, aanreikingen  en inzichten de je verder kunnen helpen in jouw persoonlijke proces, de belangrijkste energieën en thema’s van de dagen dat er transmissies plaatsvonden heb je zo op een rij als bijdrage aan je eigen bewustwording.

 

Meld je direct aan:

 

Aanmelden kan en mag via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!