Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

5 elementen Draken transmissie en activatie

Tijdens het derde 5-5 Portaal van mei 2020 biedt ik een unieke, andere vorm, van afstand activatie en transmissie aan. Dit maal op de ochtend en ruim 1 uur durend, binnen de energieen van het derde 5-5 portaal en in verbinding met de Drakenkrachten en 5 elementen.

de Drakenkrachten zijn de hoeders van het Godsbewustzijn en de 5 elementen zijn de bouwstenen van creatie. Wanneer we deze krachten bundelen in de 5-5 energie betekend dat, dat er diepe openingen en verbindingen gemaakt kunnen worden in het menselijk bewustzijn om de eigen scheppende kracht van hogere orde, weer te kunnen koppelen aan het dagelijks/ menselijk bewustzijn.

 

Deze transmissie en afstand activatie is een verlengde versie van de gebruikelijke transmissies, die meestal op de avond plaats vinden en zal ruim een uur (meestal met uitloop) duren.  De energie van het moment, de aanwezige deelnemers en datgene wat collectief speelt zal dieper belicht worden en dieper aangetrilt worden in de Drakenfrequenties en elementaire krachten. Strevend naar een diepere balans, heruitlijning met het eigen scheppende Godsbewustzijn en de gronding daarvan in het fysieke mens-zijn.

Het beloofd een uiterst krachtige transmissie en activatie e worden die veel zoden aan de dijk zet in persoonlijke ascensie- en beustwordingsprocessen!

 

Duur: van 11.00-12.00 uur mogelijk met uitloop.

Investering in je Zelf bedraagt € 66,- en is incl BTW en uitgebreid verslag.

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: