Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

9-9-9 Portaal & de Anubis Code

De energie van vandaag resoneert op 9-9-18 oftewel een 9-9-9 codering.

Een Meestergetal en krachtig Portaal waarbij het om de energie van voltooiing en afronding van het oude gaat, om je voor te bereiden op het nieuwe. Wat dat nieuwe aan groei en bewustwording binnen jouw persoonlijk proces en bewustzijnsgroei dan ook maar mag inhouden.Dat zal voor ieder anders en uniek zijn.

Het 9-9-9 portaal resoneert sterk op de vernieuwing die voort kan komen uit het loslaten en herzien van oude ‘bedradingen’ en programmering van de ‘oude wereld’, de oude duale jij en de vele levens en ervaringen de je in de duale wereld hebt opgedaan. En zal dan ook een aanzet en stimulans in trillingsverhogingen aanreiken om binnen je eigen groei het oude los te laten en je te openen voor het nieuwe.

De 9-energie heeft een verbinding met alle ervaringswerelden of dimensies waar binnen wij dualiteit hebben ervaren. En de 9-9-9 codering werkt dan ook drievoudig (super krachtig) op al deze bewuste en onbewuste dimensiesferen in ons Wezen door. Dat betekend dat niet alleen aardse duale ervaringen en of wonden aangezet worden tot bewust worden ervan en of heling. Maar ook op Galactische lagen, Kosmische lagen, Aarde lagen, etc. Het reikt heel veel verder dan alleen het menselijke stukje van ons totaal Bewustzijn.

De energie van Anubis komt hierbij als krachtige begeleiding sterk naar voren. Anubis die zo in frequentie de kracht van Licht en schaduw door en door kent en doorlopen heeft, zodat deze energie geneutraliseerd is. Waardoor de Codering die Anubis qua bewustzijn (of als golflengte) draagt, de meest afgestemde begeleiding is, om ook binnen je eigen bewustzijn weer te gaan herinneren.

Het 9-9-9 Portaal biedt de kans om je eigen unieke Anubis Codering of frequentie weer te gaan her-inneren, bewust worden en integreren. Dit ter bevordering en ondersteuning in je bewustzijnsgroei. En om je eigen Bewustzijn weer dieper te (h)erkennen in wie jij Bent.

 

De energie van deze workshop zal zowel gericht zijn op het dieper bewust ervaren en be-leven van de 9-9-9 codering als op de herinnering en integratie van je eigen Anubis Codering, die een codering omvat om voorbij je eigen Licht en Schaduw te treden, voorbij 9-dimensionaal niveau!

Deze workshop wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers, collectieve actieve processen en de krachtige energieen die deze Portaaldag naar voren zullen komen.

Opnieuw een krachtige activatie workshop in de Sirius frequenties en portaal energieen van vandaag!

Van kinds af aan werk ik al samen met het Anubis bewustzijn, zie de Tempel van het Zijn!

 

Het Bewustzijn van Anubis

Dit Meester Bewustzijn (Neter) wat van oorsprong Anpu of in een andere variant Wepwawet genoemd werd, is tegenwoordig beter bekend als Anubis.
De Anubis energie en afbeeldingen zijn vooral bekend vanuit de oud Egyptische velden. Maar in Essentie is Sirius een van de Heren van Sirius, die dienstbaar is aan de begeleiding van Zielen door de (eigen) schaduwvelden en onbewustzijn heen, naar volwaardige bewustwording en herinnering aan de eigen Bron en Essentie.

Anpu reikt je een stuk bescherming aan op jouw Pad maar geldt tevens als begeleider of begeleidende energie om vanuit de diepste schaduw, donker of versluierd bewustzijn weer volledig je pad terug naar het Licht te vinden.

De kracht van Anpu is zorgzaam, trouw en loyaal en het biedt een krachtige bescherming. Hoe onduidelijk processen, het pad van groei zelf of de effecten daarvan soms ook zijn, reikt dit bewustzijn je bescherming aan en ‘wijst’ de weg naar je eigen Hoogste Licht en Bedoeling. Zodat je innerlijk de kracht en moed vind om door te gaan en trouw te blijven aan jouw Zelf. Hoewel we zelf elke stap naar Meesterschap dienen te zetten, is daar altijd hulp en ondersteuning. En zetten we in feite geen stap echt alleen.

De begeleiding, ‘wegwijzer’ en ondersteuning die Anpu je aanreikt is die van moed en vertrouwen en het weten dat je goed beschermd en begeleidt wordt. Ook daar waar je mens-zijn even niet meer ziet waartoe de weg leidt.
Anpu helpt je steeds opnieuw te stimuleren de Poorten van je Ziel geopend te houden, zodat je je eigen weg naar je eigen Hoogste Licht/Bewustzijn steeds opnieuw zult kunnen vinden, aangestuurd door de Ziel.
Het gaat om de weg door de onbewuste lagen van het Zelf heen, die delen in je diep in afgescheidenheid verstrikt zijn geraakt. En het pad terug naar bewustzijn en de volledige Eenheid in je Zelf ervaren.
Doordat het Anpu/Anubis bewustzijn deze weg zo goed kent is ‘hij’(deze energie) de perfecte Meesterbegeleiding op jouw groei- en stoei pad, terug naar Heelheid.

Anpu is de trouwe begeleider en een Meesterveld wat zelf door de Portals of Death heen geascendeerd is. Dat betekend dat hij de paden van zowel Schaduw als Licht bewandeld en geïntegreerd heeft en daartoe Meesterschap heeft bereikt. Het overstijgen dus van alle dualiteitspaden en polariteit, alle verdraaiingen terug gedraaid en terug naar de Bron, voorbij alle afsplitsing. En dus daartoe een prachtig Meesterveld om je te begeleiden voorbij je eigen Donkere Nachten van de Ziel, de struggle met je eigen onbewuste of schaduwvelden.  Oftewel de transformatie van je eigen afgescheidenheid en dualiteit, om weer in volledige Heelheid je eigen Bron te ervaren.

Spreek zijn kracht aan, of eigenlijk: ‘Spreek deze kracht binnen je Zelf aan’ is zijn boodschap. Vind je eigen kracht van bescherming, je eigen moed om nog dieper de Schaduwen te doorzien en het Licht wat daar achter ‘verstopt’ zit weer te bevrijden binnen je Zelf.
‘Ik nodig je uit, net als ik, Meester te worden van de ‘dood’, de diepte transformatie die in je Wezen besloten ligt. Waarbij je schaduw en Licht overstijgt. Dat is werkelijke aanspraak maken op je Goddelijke Scheppingskracht, die daarmee weer vrijgegeven wordt aan je Bewustzijn!’

© Willemien Timmer 2014-2018

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan: