Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bijzonder Tempel Kristal initiatie Pad

Vanaf de volle maan op 29 mei tot en met het 6-6-11 Portaal op 6 juni is er weer een 9-daags inwijdingspad op afstand ingepland voor de liefhebbers!
De bijzondere en krachtige energieën van deze dagen als start en afronding geven een extra dimensie en dosis kracht mee aan het geheel.

Dit bijzondere persoonlijke transformatiepad met een kristal zal je precies daar aanraken en in stroming brengen waar dat voor jou nu wenselijk en passend is.

Je bewustzijn zal verder kunnen openen, op een voor jou passend tempo, healing van oude pijnstukken, inzichten of nieuwe inspiratie mag wakker gekust worden in jouw innerlijk.
Jouw groei naar Meesterschap en Zelfrealisatie staat centraal, en het betrokken kristal is daar een krachtig hulpmiddel ter ondersteuning en herinnering bij.

Doordat jouw kristal een enorme upgrade en download van energieën mee krijgt tijdens de 9-daagse zal het je juist ook daarna (soms tot wel jaren erna) extra krachtig en bijzonder verfijnt kunnen ondersteunen, helpen her-inneren aan je eigen kracht, licht, liefde en kwaliteiten. En je telkens opnieuw in beweging van nieuwe groei kunnen aan zetten.

Lees via de link hier onder meer over deze bijzondere 9-daagse, die je gewoon van huis uit, op afstand mee kan doen!
https://apofyliet.nl/tempel-kristal-initiatie-pad/

 

Wil je meedoen??

Voel je welkom om een mail te sturen naar info@praktijk-apofyliet.nl