Laden Evenementen

Activatie workshop HEKA

 

Deze activatie workshop staat in het teken van de Heka, de oud Egyptische Magie oftewel creatiekracht, en wat deze kennis en bewustzijnsfrequenties voor ons hier en nu bewustzijn en ascensie groei kunnen betekenen.

Heka staat zowel voor de Goddelijke Magie, als voor een Neter (‘Godheid’) die de personificatie is van ‘hij die de Goddelijke Magie beheerst en hanteert’.  Heka als Neter is dus de weerspiegeling en manifestatievorm van een bemeestert bewustzijn die de Goddelijke Magie kan belichamen. En helpt jouw bewustzijn dit weer te he-inneren.

Heka als Goddelijke Magie op zich IS de ’toverkunst”  (creatiekracht, scheppend vermogen, en o.a. bewustzijnsgroei, universele wetmatigheden begrijpen en toepassen en genezing) en het praktiseren daarvan, het bemeesteren daarvan wordt weergegeven als de Neter Heka. De Twee Slangen, die uiteindelijk in veel later tijden de caduceus zijn gaan vormen, hebben hier ook mee te maken. De Neter/ Meester Heka werd namelijk vaak afgebeeld met twee slangen en kon daar aan herkend worden. Daar kleven uiteraard nog veel meer universele, symbolische krachten en vertaalslagen aan. Want o.a. ook de Kundalini heeft hiermee te maken.

Passend in de energie van het 22-11-2020 Portaal, waarbij het gaat om het gronden van je eigen Meesterschap en het verhogen van je trilling en bewustzijn, wordt dit een uiterst krachtige magische, helende, activerende en transformerende workshopdag vol activaties binnen je eigen bewustzijn.

De energie van de 22 en 22-22 gaat over de oprijzende kracht van bewustzijn. de frequentie van de 11 gaat over transformatie en het krachtig op eigen benen (in jouw bewustzijn) staan.

Naast meer tekst en uitleg en afgestemde activaties, is er ook ruimte voor uitwisseling en delen met elkaar. De workshop wordt (als altijd) afgestemd op de mogelijkheden en potentie van deze Portaaldag en de aanwezige deelnemers.

 

Workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!