Laden Evenementen

Afstand activatie 11-11 Portaal

Het 11-11 Portaal is altijd een subliem krachtig portaal! Binnen deze energie verzorg ik vandaag een krachtige afstand activatie en transmissie.

 

Het 11-11 Portaal, dit jaar extra krachtig

Naast het meest krachtige 11-11 portaal op 11 november die als een Kracht Portaal (jaarlijks) je bewustzijn centreert en uitlijnt in jouw Meesterschap, vindt daarbij nog een bijzondere gebeurtenis en energie plaats. Daarover zo meteen meer.

De energie van de 11-11 brengt een stimulans en prikkel voort om op eigen benen te gaan staan in zowel de mannelijke als de vrouwelijke blauwdruk en elke vorm van polariteit. En of stimuleert ons daar naartoe te bewegen.
Pas wanneer mannelijk en vrouwelijk ieder op eigen kracht kunnen en mogen functioneren ontstaat een gelijkwaardige samenwerking en verbinding tussen beide. Die gebaseerd is op Eenheid en volledige potentie van beide kanten in ons bekrachtigd.
Op eigen benen staan is Meesterschap waar binnen je vanuit hart, vertrouwen, uitlijning, stevigheid, verantwoordelijkheid en bewustzijn functioneert en van daaruit ook kunt verbinden.

In de energie en bewustwordingsprocessen van dit jaar betekend het ook integratie van alle doorlopen groei en de vruchten daarvan plukken, wat leidt tot een dieper integratie van jouw Meesterschap.

De 11-11-19 energie en 11-11-2019 energie zijn andere golflengtes die ook daarbinnen werkzaam zijn.
De 11-11-19 weerspiegelt wat er gebeurd wanneer de innerlijke mannelijke en vrouwelijke velden in ons op eigen benen staan en zich gelijkwaardig verenigen: dan ontstaat Eenheid in en met alle ervaringswerelden in ons wezen.

De energie van 11-11-2019 werkt deze meesterschaps man-vrouw energieën diep door in de uitlijning met de blauwdrukken van Bron in ons plus de 9 dimensies of ervaringswerelden.

De 11-11-2019 bevat ook de 11-11-12 codering, waarbij de 12 alle dimensies omvat die wij Zijn vanuit Goddelijk Oogpunt en afsplitsing vanaf Bron. Alle lagen van Zijn worden dus aangeraakt in deze 11-11 poort van 2019!

Lees ook hier verder voor een heel bijzondere gebeurtenis en kosmisch event gedurende het 11-11 Portaal!

 

Deze transmissie en afstand activatie helpt je vanuit een gedragen en veilig groepsveld om je dieper te openen voor het ervaren van deze energie.

Meer informatie over de energie van november 2019 vind je hier.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Let op: Deze afstand activatie vind plaats vanuit het Egyptische veld. Je zult het verslag van deze activatie niet zoals gebruikelijk dezelfde avond of volgende ochtend ontvangen, maar wordt daarover geïnformeerd bij aanmelding!

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!