Laden Evenementen

Afstand activatie 11-2-2020 Portaal

 

Meer informatie over deze transmissie en afstand activatie in de frequenties van de trillingsverhoging van het 11-02-2020 Portaal, volgt spoedig!

 

11-02-2020:

Terwijl ik op de valreep nog startte met het schrijven van een tekst voor de afstand activatie en transmissie vanavond in de 11-2-2020 (11-2-22) codering, rolt er onverwacht zo weer een heel nieuw hoofdstuk voor mijn boek-in-wording uit…
Tja…go with the flow in de praktijk he?!
Dus een tekst voor vanavond is er (nu) nog niet….maar een mooier thema is er niet: Go with the Flow in trust and surrender!
We gaan het beleven wat er vanavond wil ontstaan!

 

11-2-2020

Precies 9 dagen geleden was het krachtige 02-02-2020 portaal. Precies over 9 dagen is het krachtige 20-02-2020 portaal.
We staan precies in het midden van een krachtige periode.
De 9 (dagen) symboliseert een initiatiepad dat gaat over inwijding.

Inwijding in de frequenties die de 2-22 (feb 2020) ons collectief brengt. Namelijk dieper in verbinding komen met het Oorspronkelijk Gevoel, Oorspronkelijke Gevoels Blauwdrukken. En de zuivering van verwond gevoel (tweede chakra en dualiteit) om daar binnen bewust te worden, helen en transformeren. Ruimte scheppen om Oorspronkelijk Gevoel weer toe te laten.

De 22 en 222 frequentie gaat over het oprijzen in je eigen kracht en bewustzijn, en deze energie speelt elke dag van deze maand een rol als achtergrondstroming.

Met de kracht van de 11 vandaag, die gaat over gelijkwaardig op eigen benen staan, in je eigen uitlijning staan, in je midden/rechte lijn, wat diepe transformatie brengt, maakt dat een prachtig compleet plaatje:
Je wordt gestimuleerd om in je midden, in balans, in uitlijning te staan waardoor je enorme groei kunt doorlopen in groei en bewustwording. In het oprijzen in eigen kracht en Oorspronkelijk Gevoel.

Binnen deze energie geef ik vanavond weer een afstand activatie en transmissie, zodat je zelf weer even stilstaat en kunt ervaren waar jij persoonlijk in deze processen staat. Wat voor jou belangrijk is in je groei van nu. Een ondersteuning en bekrachtiging in je eigen uitlijning en wat maar in het moment (de flow) en binnen het groepsveld wil Zijn.

Je kan nog meedoen als je resoneert!

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!
Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!