Laden Evenementen

Een veelheid aan samen vallende energieën

(die nieuwe potenties activeren en aanraken in bewustzijn)Morgen op 16-7-2030 is het een tweede 7-7 portaal, die in navolging op de trillingsverhogingen van 7-7-2020 een verdieping komt brengen.
In de energie van de maand juli waarin het gaat om de scheppingskracht dieper te wekken evenals de Vrouwelijke Blauwdruk kwaliteiten. Waarbij we ons voortbewegen richting de krachtige Leeuwenpoort. M.a.w. we bevinden ons in een doorlopende trillingsverhoging momenteel.

Waarbij sinds afgelopen week ook steeds krachtiger de Midden Aarde werelden en van daaruit de Magiërs Code zich laat voelen en zien. Dit is de andere kant van de medaille van de Vrouwelijke Scheppingskracht, de mannelijke variant, die uiteraard niet ongezien kan blijven. De praktische kant van zuivere toepassing en manifestatie van en vanuit scheppingskracht.

En daarnaast is er ook nog eens (met het blote oog) zichtbaar aan de hemel de komeet Neowise. Die bijzonder genoeg nog helemaal nergens wordt benoemd. Na enige persoonlijke afstemming op dit zeldzame hemelfenomeen is het interessant genoeg om ook hier aandacht aan te besteden en de energie hiervan bewuster te gaan ervaren en op te pikken.

Een uiterst bijzondere en krachtige tijdsperiode voor de bewustwordingsprocessen in een 3D wereld waarin de uitersten zichtbaar worden en alle schaduw aan het licht komt.

Vanuit al deze samenvallende frequenties, in het moment, zal er op 16-7-2020 opnieuw een moment van afstand activatie en transmissie afgestemd worden op de deelnemers. Ter ondersteuning, verheldering en ter stimulans van de bewustzijnsgroei van ieder.

Het zal een beetje een verrassing zijn welke energieën daarin specifiek naar voren komen en dieper belicht worden, in het moment. Maar het zal zeker de aanwezige elementen zoals boven benoemd bevatten en zal afgestemd zijn op het draagvlak, persoonlijke groei, raakvlak van wie deelneemt.

De transmissie en activatie vind plaats vanuit een gedragen, veilig en diep gegrond groepsveld, zodat alles wat aangeraakt wordt of in beweging wordt gebracht ook echt kan gronden. (En dat is noodzakelijk voor belichaming van bewustzijn).

Wil je meedoen?
Laat dan even wat weten via info@praktijk-apofyliet.nl

Transmissie van 20.30 tot ongeveer 21, 12 uur (vaak met uitloop).
De investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl Btw en uitgebreid verslag in pdf.

© Willemien Timmer 15-7-2020

Foto: komeet Neowise op 14-7-2020, Birthday of Osiris.

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!