Laden Evenementen

Deze afstand activatie vind plaats op Hemelvaartsdag met nieuwe maan, wat een bijzondere combinatie van energieen met zich mee brengt. De energie van het ‘opstijgen’ of oprijzen, het uitreiken naar de eigen Bronfrequenties.In combinatie met de energie van ‘nieuwe geboorte’ in je Zelf.

Binnen deze energieen reikt het Universum weer een collectieve verschuiving aan naar het binnen treden in nieuwe ‘hogere’ golflengtes van jouw Zelf.
Het biedt de kans om oude lagen/golflengtes van bewustzijn te overstijgen of ‘overschrijven’ en vanuit een geheel nieuwe frequentie van je Zelf verder te groeien. Bewuster, lichter, vrijer van oude lagen en daarbij behorende ballast.

Lees meer hierover via deze link: https://apofyliet.nl/index.php/2017/05/24/nieuwe-maan-en-hemelvaart-25-5-2017/

Gedurende deze afstand activatie en transmissie zul je bewuster ervaren welke energieen jij los mag laten, achter je mag laten en naar welke frequentie/golflengte jij mag oprijzen.
Een dieper ervaren van je eigen Licht, hogere trilling/bewustzijn, Liefde en Zijn gaan daarmee gepaard. Het helpt je om je te herinneren en vooral te laten ervaren wie jij ook Bent, voorbij belemmering, beperking en afgescheiden bewustzijn. Alleen al die ervaring kan een nieuwe boost aan energie, inspiratie, bekrachtiging en ondersteuning aanreiken die weer aanzet tot diepere vereniging met jouw Zelf!

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!