Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze activatie vind plaats op de laatste dag van de maand mei, de 5-maand en 5-energie, die energetisch steeds opnieuw jouw innerlijke 5 elementen heeft aangeraakt. De 5 elementen die bouwstenen zijn voor jouw Manifestatie van je Goddelijk Bewustzijn in de ‘stof’, in je aardse jij op aarde. De aanrakingen deze maand hadden allemaal het hogere doel om jouw stagnaties en belemmerde energie stromingen dieper vrij te maken zodat jouw 5 elementaire krachten (aarde, water, vuur, lucht en ether) dieper bewust ervaren konden worden. Wanneer jouw 5 elementen bewust, geactiveerd en gebalanceerd zijn verkrijg je veel meer bewustzijn over je eigen Scheppingskracht. Hoe deze werkt en  hoe deze in te zetten voor de Manifestatie en Creatie van wie jij bent, in je belichaming van je aardse mens-zijn. Daarmee wordt jouw lens van ervaring (je aardse perspectief) vrijer gemaakt van beperking en afgescheiden bewustzijn, van waaruit we nu veelal nog onbewust scheppen.

Vanuit de energie van de 5, gaan we over naar de energie van de 6, naar juni. Waar we dieper de materie aan gaan raken met ons bewustzijn. Waar we dieper de aardse ‘stof’ gaan ‘injecteren’ met ons geopende bewustzijn en kwaliteiten. Het geheel van aanraking van de maand mei wordt dieper in de stof gebracht en verankert, het mag dieper in de belichaming gaan komen en geleefd en beleefd worden in je dagelijkse aardse realiteit.

In de transmissie en  afstand activatie van vandaag gaan we nog even de puntjes op de i zetten. We worden ondersteund en geholpen en innerlijk bewuster gemaakt van wat er in ons deze maand aangeraakt en ‘aan gezet’ is, en hoe dat vorm heeft aangenomen in ons bewustzijn en leven.

We worden ook voorbereid en geholpen met een dieper bewust worden wat de volgende stappen in groei zullen zijn op ons persoonlijk pad. In de aankomende maand juni.

Middels een transmissie van Regenboog Energie worden al je aangeraakte bewustzijnslagen dieper met elkaar uitgelijnd en gebalanceerd zodat je zelf ook dieper gaat ervaren waar jij staat, wat je doorleefd hebt en hoe nu verder.

Naast inzichtgevend ook een heerlijk energetisch bad van Licht, balans, Liefde en healing!

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).

En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl