Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

18-1-18 portaal afstand activatie

 

Uitlijning met de Kosmische Balans via de Ma’at energie

Deze afstand activatie vind plaats in de frequenties van de 18-1-18 energie vandaag, wat een poortdag is en die weer verhoogde trillingen in je bewustzijn brengt.

De energie van vandaag bevat verschillende coderingen die alles te maken hebben met her-uitlijning op Eenheidsbewustzijn en op de Kosmische Balans van Al Wat Is.

Dat wat (nog) niet in balans of uitlijning is met jouw hoogste Bedoeling, Wezen en aardse mens-zijn kan daarmee aangeraakt worden om naar boven te komen. Om bewust te worden, te doorvoelen en omarmen, zodat er een wijziging in jouw afstemming kan plaats vinden.

De afstemming en transmissie vanavond zal gericht zijn op de ondersteuning om jou weer dieper in de oorspronkelijke uitlijning met je Zelf (op alle lagen) neer te zetten.

Het zal gaan om een heruitlijning met je eigen Eenheidsvelden en innerlijke afstemming op jouw Kosmische Balans velden.

De Ma’at energie (vanuit de oud Egyptische velden) is de weerspiegeling van het leven – op aarde- in lijn met het hoogste Goddelijke of Bron.

Deze Meester frequentie zal krachtig mogen binnenkomen en je aanraken in jouw eigen potentie en vermogen om in de diepste lijn met het Goddelijke op aarde te kunnen leven.

Dit geeft een enorme heling, heruitlijning en boost aan je eigen bewustzijn en belichamingsprocessen.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: