Laden Evenementen

Afstand activatie 7-7-2022 Portaal

De energie van het 7-7-2022 portaal dieper belicht en ervaren, kan beleefd worden in deze afstand activatie en transmissie. de frequenties van het 7-7-2022 portaal activeren je eigenvrouwelijke blauwdruk op die potenties, kwaliteiten en processen die voor jou nu aan de orde zijn.

Het 7-7 portaal, brengt een diepere aantrilling van de Vrouwelijke Scheppende Vermogens. Dat betekend echter ook dat het de ‘tegenpool’ aantrilt en dieper opent: daar waar we nog niet scheppend maar mogelijk (onbewust) destructief of krachteloos in dit veld binnen ons Zelf staan. Het zal je dieper bewust kunnen maken van waar je nog oude patronen hanteert, van bijvoorbeeld afgescheidenheid, dienstbaarheid te koste van je Zelf, niet onvoorwaardelijk liefdevol zijn naar je Zelf toe, etc. Daar waar je oude vrouwelijke wonden leeft, in plaats van je pure Essentie en Scheppend Vermogen.

Dit is een zeer krachtig portaal die je nog dieper stimuleert om alle lagen van jouw gekwetste Vrouw-zijn onder de loep te nemen, te helen en je eigen kracht hier dwars doorheen terug te claimen. Oude verdraaiingen van het gewonde, vergeten, verstoten en verkrachte vrouw-zijn werden krachtig omgedraaid om te kunnen bemeesteren. Mogelijk ben je daar nog steeds mee bezig in je persoonlijk proces! Want deze energie werkt zeer zeker nog steeds door.
Oude emoties, gebrekkige eigenwaarde, negatief zelfbeeld, niet gezien of gehoord worden, gebrek aan vertrouwen in je eigen gevoel of intuïtie en meerdere andere thematieken kunnen daar in deze tijd aan gerelateerd zijn.

Maar de andere kant is er uiteraard ook: jouw vrouwelijke krachtkant. Daar waar je gegroeid bent in overgave, acceptatie, vertrouwen, zachtheid en kracht van het vrouwelijke energetische aspect. Het vermogen om bedding te vinden in je Zelf, op aarde in je eigen scheppingskracht kunt staan en je creatiekracht kunt aanspreken. Zusterschap wat van verwonde lagen naar heelheid is toe bewogen, etc. Ook deze aspecten zullen in de 7-7-22 energie bekrachtigt, erkend en verstevigd worden.

De 77-222 codering brengt een stuwing aan oprijzende krachten teweeg om nog dieper je eigen scheppend, creatief en creatie vermogen naar de voorgrond te halen het versterkt je intuïtie, sensitiviteit en draagkracht enorm. Wat helpt om steeds dieper te landen in je eigen innerlijke bedding.

 

Deze afstand activatie en transmissie zal gericht zijn op wat zich in dit moment in de 2022 energie aandient als meest essentieel. Uiteraard ook in afstemming op de aanwezige deelnemers en vanuit een veilig, gedragen en diep gegrond veld.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!