Laden Evenementen

Afstand activatie de 1-11-11 Code

De aanloop naar het 11-11-11 Portaal

 

De 1-11-11 code of Portaal is een krachtige opstuwende energie die bewustwordingsprocessen in de versnelling brengt naar het 11-11-11 Portaal

Vanavond verzorg ik in de energie van vandaag opnieuw een afstand activatie en transmissie. Om ieder die dat wenst te helpen dieper te gaan voelen waar jij op dit moment staat in je groei. Om bewuster de energieën van het Nu ‘binnen te halen’ en te ervaren. En om gericht voor jezelf af te stemmen op wat jij of jouw proces nu nodig heeft.
Het werkt altijd helend, bekrachtigend, bevestigend en kan diepe nieuwe inzichten in je Zelf aanreiken. Hoewel ieder precies dat zal mogen ontvangen wat het meest dienstbaar is aan het eigen proces van bewustwording!
Ook zal de 1-11-11 codering dieper belicht worden en mogelijk ook (de voorbereidingen op) het 11-11-11 Portaal.

Vanuit een veilig en gedragen groepsveld, kun je je dieper openen om de energieen die naar voren zullen komen (die ik ook voor je uitvergroot) dieper en bewuster ervaren kunnen worden.

Lees hier meer over de energie van vandaag! en de komende periode!

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur  Nederlandse tijd (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

De 33,33 codering raakt de frequenties van het Heilig Huwelijk en de Heilige Drie Eenheid binnen je eigen Bewustzijn aan en stimuleert en activeert je velden om steeds dieper in een harmonische verbinding  met elkaar te versmelten (integratie in elkaar).

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!