Laden Evenementen

Afstand activatie: de energie van de Galactic Star

 

In de energie en trillingsverhogingen van dit moment, waarin iedereen de eigen persoonlijke groeiprocessen doorloopt, mag deze transmissie en afstand activatie je een steuntje in de rug bieden.

In deze transmissie en afstand activatie staat de Galactic Star energie centraal. Een frequentie die in jouw eigen bewustzijn aanwezig is, maar tevens prachtig vorm gegeven in een bijzonder sieraad bij Bewust Zijn Centrum Apofyliet verkrijgbaar is.

De energie van de Galactic Star wordt dieper aangeraakt en geactiveerd binnen je eigen bewustzijn in deze transmissie, waardoor je eigen Galactisch Bewustzijn dieper tot bewust ontwaken kan komen.
Dat kan betekenen dat je binnen je eigen groei steeds bewuster gaat worden van Galactische Hoger Zelf delen en de bijbehorende kwaliteiten die van dienst kunnen zijn in je ascensie/descentieproces in het nu-moment. Kwaliteiten van je Sirius-, Pleiadische-, Venus- Zelf bijvoorbeeld.

Tijdens deze afstand activatie en transmissie wordt er gezorgd voor een veilige bedding, diepe gronding en beschermde energetische omgeving waar binnen jij je bewustzijn verder kunt openen en verkennen. Waarmee je bewustzijn zowel in diepte als in hoogte kan expanderen.
De energie van de Galactic Star zal daar binnen ‘aangeraakt’ en geactiveerd gaan worden.
Waarmee een gedoseerde en afgestemde activatie op je innerlijke her-inneringsprocessen van jouw Galactisch, Kosmisch en Multidimensionaal Wezen aangezet wordt. Gedoseerd m.a.w. stap voor stap, om de verschillende Hoger Zelf delen en bijbehorende kennis, kwaliteiten, energiefrequenties en eigen-aardig-heden weer te gaan ‘aantrekken’ en te verbinden met wie jij bent als menselijke bewustzijnsvorm.

Hoe bewuster jij Bent van wie jij Bent door de schepping heen, waar jouw lijnen en verbindingen liggen, welke Hoger Zelf delen al kunnen samenwerken en versmelten, of juist war je knelpunten liggen, des te bewuster kun je in het hier en nu jouw groeipad en bewustwordingsprocessen doorlopen.
De Galactic Star kan ook innerlijke Sterrenconnecties, verbindingen met Sterrenwezens of – afkomst helderder bewust maken, indien dit voor jouw processen van toepassing is!

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Meer soortgelijke afstand activaties en transmissies deze maand, vind je hier!

Meer informatie over de Galactic Star sieraden, vind je hier!

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!