Laden Evenementen

Afstand activatie derde 4-4 portaal en dag van de aarde

Een afstand activatie en transmissie binnen de derde 4-4 Portaal energieen die gericht is op verdere, diepere opening en activatie van je Multidimensionaal Hart als portaal, in relatie tot het planetair bewustzijn van Gaia, het hart van Moeder Aarde.  We zullen deze avond samenwerken met verschillende Midden Aarde werelden (natuurwezens) via Gaia aan de zielsherinneringen de besloten liggen in jouw multidimensionaal hart, in relatie tot jouw aanwezig zijn op aarde en ‘afspraken’ met het Gaia bewustzijn.

De 4-4 energieen zijn bijzonder liefdevol doch krachtig en werken sterk openend en grondend op je (multidimensionaal) hart (bewustzijn). Een zachte, krachtige verdere opening, zodat jij nog sterker ook met je hart weer aan de natuurlijke aarde en de daar binnen levende realiteiten, zodat je voeding, draagkracht, verbinding en ondersteuning van daaruit zult ontvangen. Nog krachtiger je hart geopend en je hart kunnen volgen vanuit vertrouwen.
 
Jouw plek innemen op aarde en binnen je Zelf zorgt ervoor dat er (voedings)bodem is om jouw Zijn volledig op aarde te ontwikkelen en zichtbaar te maken. Om je bewustzijn werkelijk te kunnen belichamen (walk your talk) en jouw unieke pad met passie, daadkracht, liefde, draagkracht en bewustzijn te kunnen bewandelen.
 
Via de verbinding met het aarde bewustzijn is elke realiteit of dimensie binnen schepping te betreden, maar dan wel vanuit embodyment en niet door ‘naar boven te reiken’. Waardoor jouw hier en nu mens-zijn deel is van de ervaring en zich verder kan openen om jouw hoogste (Zelf) Licht daadwerkelijk te gaan belichamen in het dagelijks leven.

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Artiest van deze afbeelding mij helaas onbekend…

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!