Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie derde 8-8 Portaal

I.s.m. de Feline Families en Lion Beings (Galactic Star Family)

 

In de energie van het derde 8-8 portaal en de 26-8 energie zal deze afstand activatie gericht worden op ‘hoe blijf je gegrond aanwezig en bij jezelf in de 3D realiteit en dagelijks leven’.
Omdat veel.mensen hier grote moeite mee hebben, zullen we de focus hierop richten en zal de transmissie en activatie gericht zijn op het verstevigen en balanceren van je energievelden om krachtiger bij je Zelf en uitgelijnd te blijven.
I.s.m. de Lion Beings en Feline Families die hier krachtige sleutels voor in zich dragen en krachtige aanreikingen binnen je eigen energie veld kunnen doen.
Juist daar waar het collectief bewustzijn zo sterk in beweging (en verandering) is, kan het voor de gevoelsmens bijzonder lastig zijn, evenals het onderscheid ‘wat is wel of niet van mij (en of van de ander of het collectief).
Het beloofd een krachtige maar ook praktische activatie te worden waarin eigen inzichten en mogelijkheden dieper innerlijk belicht kunnen worden om jouw kracht te (h)erkennen, behouden en staande te blijven.

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: