Laden Evenementen

Aardse, Kosmische en of Goddelijke Draken Kracht Transmissie

Transmissie en activatie via verschillende golflengtes van de verschillende Draken krachten. Zoveel kleuren (= ook golflengtes) als dat er zijn, zoveel verschillende golflengtes, kwaliteiten en vermogens zijn er ook binnen het Draken bewustzijn. Er zijn vele verschillende bewustzijnslagen ook aanwezig, met elk een eigen kwaliteit, doel, energie en aanraking. Sommige draken werken echt als pure kracht, andere zijn grootse Goddelijke Meesterscheppers binnen verschillende Universa.

De Draken transmissie zal de voor jou op dat moment meest passende Kosmische, aarde of Goddelijke Drakenkracht naar voren halen om je bewustzijn daarin aan te raken (aan te trillen). Dit kan diepgaande healing en bewustwording teweeg brengen, je eigen Schepend vermogen weer bewust maken en verhelderen en heel krachtige groei op gang brengen. Daar waar diepe stagnaties je blokkeren kan vaak ‘met gemak’ door de Drakenkracht beweging worden gebracht en wijzigingen in bewustzijn, Blauwdrukken en geometrische lichtstructuren mogelijk maken.

Deze groepsafstemming zal er op het groepsveld afgestemd worden welke drakenkrachten er op dit moment het meest passend zijn binnen de processen van dit moment in tijd. Deze transmissie en afstand activatie biedt krachtige healing, doorraken, transformatie en omkering van oude patronen aan, daar waar jij bent in je groei!

In de 8-10-8 energie biedt dat tevens een krachtige doorstroom, balancering en nieuwe geboorte in je Zelf aan. Doordat de uitlijning met Bron Bewustzijn krachtig versterkt wordt.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!