Laden Evenementen

Afstand activatie: Gronden van je Blauwdruk in basis en buik

 

In de energie van 20-1-2020 zal deze afstand activatie en transmissie gericht zijn op het gronden van jouw unieke Blauwdruk in je basis en buikgebied. Des te dieper jij jouw unieke bewustzijn kunt gronden en verankeren, des te krachtiger kun je er in je mens-zijn contact mee maken, het voelen, beleven en gaan belichamen.

Deze transmissie en activatie zet jouw bewustzijn aan om een steeds diepere gronding en belichaming aan te raken, en jouw Oorspronkelijke energie steeds meer naar je hier en nu leven, lichaam(sbewustzijn) en menselijke ervaring te trekken. Dit kan je bewuster maken van wie jij Bent welke kwaliteiten je in huis hebt, hoe daar handen en voeten aan te geven. Maar kan ook healing opleveren in die lagen waarin je nog verwijderd van je Zelf bent, waar weerstand aanwezig is of blokkades vastgehouden worden.

De basis en buik zijn vaak gebieden waar we nog maar moeizaam aanwezig kunnen zijn met volledig bewustzijn, door de oude ballast die daar nog opgeslagen ligt. Deze transmissie helpt je in versnelt tempo meer zicht te krijgen op die ballast, stukken op te ruimen en te transformeren. Waardoor meer ruimte in deze gebieden ontstaan (emotioneel, in gevoel en lichamelijk) waardoor je hoger bewustzijn en Oorspronkelijke Blauwdruk energie meer haar plek in kan nemen.

De intentie is om de ‘kloof’ tussen hoger bewustzijn en mens-zijn steeds meer te overbruggen en dichten. Zodat de afgescheidenheid steeds meer kan oplossen en hoger en lager bewustzijn samen kan vloeien.

Vanuit een veilig, ingebed, gedragen groepsveld ontstaat ruimte om je dieper te openen voor de schoonheid, kracht, kwaliteiten en Zijn van je Zelf.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!
Investering in je Zelf bedraagt €22,22 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!