Laden Evenementen

Afstand activatie & transmissie: Hathor/Goddelijke Vreugde activatie

 

Transmissie vanuit de Hathor energie, die je velden en blauwdrukken weer dieper opent voor deze golflengte in je Zelf. De kracht van creativiteit, vreugde schoonheid, klank, keur en beweging. Om deze kwaliteiten weer in te kunnen zetten voor je eigen groeipad.
Brengt diepe healing op stagnaties om deze frequentie in je eigen bewustzijn weer te wekken.

De vreugde energie is soms ver te zoeken als je voortploetert in je eigen processen, die in deze jd uitermate de diepte in gaan. Diep onbewuste velden en patronen worden blootgelegd en kunnen best heel belastend voor je systeem zijn.
De frequentie van Hathor komt vanavond door deze transmissie naar je toe, om jouw bewustzijn aan te raken in de diepte van jouw Vreugde. Zodat deze energie en gevoelswaarde weer steeds meer voelbaar mee mag gaan stromen in je eigen processen van groei.

Diep helende kleuren, klanken en frequenties doorstromen je wezen om je eigen Hathor frequenties weer dieper te activeren, voelbaar te maken en in je mens-zijn te ankeren. Zodat je steeds dieper weer toegang krijgt tot de velden van Vreugde, Levensvreugde, vertrouwen, het zien en ervaren van e schoonheid van je proces. Omarming van je Zelf daar binnen. Het kan Zielsherinneringen wekken vanuit je vrouwelijke Blauwdruk om innerlijk via klank, kleur, beweging weer de Vreugde stroom in je hier en nu Zelf op te wekken zodat je diep van binnenuit je eigen proces met meer vreugde, kracht en stroming kunt dragen. En ongetwijfeld heel veel meer.

In de energie van het 17-10-17/8-10-8 portaal: welke een krachtige balancerende werking heeft. De Vrouwelijke Blauwdruk dieper initieert en activeert in uitlijning met Bron en die voor een krachtige balans van mannelijk-vrouwelijke energie zorgt.

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!