Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hoe zet jij je Meesterschap op aarde?

De energie van vandaag  is een 22-2-11 frequentie en die heeft een krachtige oprijzende en trilling verhogende waarde. Golven van verhoogde, bewustzijn openende trillingen stromen naar en door het collectief en verheffen daarmee ook jouw bewustzijn.

Dat is allemaal leuk en aardig, maar wat kun jij ermee in je mens-zijn?

De kloof tussen hoger bewustzijn en je dagelijkse menselijke realiteit is nog lang niet gedicht, en dus kan er een enorme polarisatie ontstaan tussen wat je weet vanuit je hoger bewustzijn, en hoe je handelt/reageert/ervaart op aards niveau.

De transmissie en afstand activatie  van vanavond zal in jouw bewustzijn dieper de Oorspronkelijke Mannelijke Blauwdruk aan mogen trillen. Dit is ook wat er gebeurd in de energie van dit 22-2-11 Portaal. Je Oorspronkelijke Mannelijke Blauwdruk is dat deel van jouw bewustzijn wat resoneert op de eigen Bronfrequenties, die ook de Potentie in zich draagt om concreet en krachtig de vertaalslag te maken van hetgeen je ervaart, weet, voelt, bewust wordt (in je Vrouwelijke Blauwdruk) en dat om te vormen naar een praktische verbinding in het aardse mens-zijn en hier en nu dagelijks leven.

Stevige, krachtige, concrete energieën die ook echt gaan helpen jouw hoger bewustzijn dieper te verankeren in je dagelijks leven. En weer een stap dieper de brug innerlijk te scheppen die de kloof van hoger bewustzijn en mens-zijn kan verbinden!

Deze activatie wordt volledig afgestemd op de energie van het moment en de trillingsverhogingen gedurende deze dag!

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: