Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand Activatie Kristal Transmissie: De Lemurische Poortwachters

 
Groeps afstand activatie waarbij iedere deelnemer (op afstand) binnen een veilig groepsveld de transmissie kan ontvangen en ervaren. Voor ieder zal het weer persoonlijke thematieken en groeiprocessen weten aan te raken en of op gang brengen.
De transmissie kan je meer inzicht brengen in je Zelf en de processen waar je doorheen wandeld op dit moment, kan in je groeiprocessen enorme verruiming en verdieping brengen, diepe healing aanreiken, activatie van Wezenskwaliteiten en innerlijke frequentiestromen/bewustzijnslagen, en heel erg veel meer.
Hoe dan ook brengt de transmissie van deze krachtige Meesterkristal Elnergie veel Kristallijne Licht binnen in je energie, ichaam en bewustzijn en dat zal heel veel voor je mogen doen, afgestemd op wat jij nodig hebt op dit moment.
 
In deze Kristal transmissie staan 2 immense kristallen die zich hebben laten voelen en zien als De Lemurische Portwachters centraal. Deze kristal energie zal via energie overdracht naar je toe stromen en je mogen aanraken in hart en bewustzijn.
Dit zal ongetwijfeld ook de Lemurische velden in jouw bewustzijn weer aantrillen. (Velden van eenheids Bewustzijn en hoger dimensionale uitlijning).
Achteraf ontvang je een veslag van de energieen en thematieken die binnen het groepsveld ‘aangeraakt’ zijn en die voor iedere deelnemer op eigen unieke wijze verder geintegreerd mogen worden.
De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl
Bij aanmeding ontvang je meer informatie over hoe deelname aan de afstand activaties werkt.
Voor meer algemene informatie over Blauwdruk Activaties op afstand van Spirituele Praktijk Apofyliet, kijk hier: