Laden Evenementen

Afstand activatie Lemurische Verdraaiingen

 

In de energie van het moment, de 29-11 energie, een afstemming en transmissie om je te ondersteunen in je persoonlijke processen. En om de collectieve wijzigingen van daaruit dieper te funderen (indirect).
Want daar waar jij dieper echt in je kracht en bewustzijn  gaat staan, daar wijzigt ieder voor zich een stukje van het collectieve bewustzijn.
Des te meer mensen werkelijk durven kiezen voor hun eigen uitlijning, zonder leunen of hangen aan het groepsveld, daar wordt de eigen meesterschapskracht geïnitieerd. Eerst in jouw zelf, van daaruit automatisch wordt die impuls en energetische informatie ingebracht in het collectief.

Ook staan deze (afgelopen en komende) dagen heel duidelijk de Lemurische verdraaiingen centraal.
Verdraaiingen die zorgen voor vluchtmechanismen in love and light stromingen (weg gaan uit je lichaam, gronding en van de aarde) omdat dat als te lastig wordt ervaren.
De verdraaiingen op 5D bewustzijnsniveau waarbij ook het hangen, leunen en steunen op het groepsveld/collectief bewustzijn (die nu zo gepr9moot worden ‘ we doen het samen/voor de ander’) stevig verankerd is.  I.p.v. op eigen unieke benen staan in jouw eigen unieke blauwdruk en doen waarvoor jij als unieke Godsvonk hier gekomen bent.
Daarmee worden ook de oude patronen van een materiële wereld, projectie, overleving, vluchtmechanismen en geen eigen verantwoordelijkheid nemen in stand gehouden.

We zullen dieper een stukje van de Lemurische verdraaiingen belichten evenals de route om hier bewuster van te worden en je eigen lijn met Bron weer op te pakken.

In de afstand activatie van 29-11 (is ook een 11-11 Portaal!) zullen we hier dieper op ingaan, in wat op dat moment belicht wenst en kan worden.

Zie ook voor meer informatie dit artikel.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.12 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Je ontvangt het verslag nog dezelfde avond of de volgende ochtend!

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!