Laden Evenementen

Afstand activatie tweede 4-4 Portaal

Een afstand activatie en transmissie binnen de tweede 4-4 Portaal energieen die gericht is op verdere, diepere opening en activatie van je Multidimensionaal Hart als portaal naar je Ik Ben bewustzijn. En een diepere gronding van dit bewustzijn in het hier en nu.

Na de nieuwe maan (12 april) stappen we de energie van het tweede 4-4 portaal binnen, waarin voelbaar is hoe de vernieuwing ook van hartfrequenties dieper belicht zal gaan worden. Verdere opening van je hartpotentieel, diepere uitlijning daarmee, maar ook gronding van dit ‘nieuw geopend’ bewustzijn staan centraal in deze afstemming en activatie.

Nog dieper thuis komen in een veld van ruimte, stilte, vrede en bewustzijn via de poort van je hart. Nog een diepere verbinding van je hart met je gronding, zodat je het voelbaar kunt integreren in het hier en nu, in je dagelijks leven. Waarmee wijzigingen, openingen in bewustzijn en verhogen van je trilling steeds krachtiger op dagelijkse basis te ervaren zijn.

De energieen van het hart worden verder uitgelijnd ook in de mannelijke, vrouwelijke en kind energieen, waardoor een balancering van je hart kan ontstaan. Ook dit werkt verder openend door in je multidimensionale hart beleving.

Voor de rest is het weer even een verrassing wat er in het moment van afstemming nog meer wil Zijn en aangeraakt mag gaan worden. Afgestemd op de aanwezige deelnemers, blijft dat altijd nog een beetje een verrassing. 🙂

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!