Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie tweede 6-6 portaal

In de energie van deze dag staat de uitlijning met de Oorspronkelijke Mens, je emotievelden, jouw bouwstenen van creatie (de 5 elementen), keel en voorhoofdchakra en de verbinding met je mens-zijn/dagelijks leven centraal.

In feite is dit een vervolg op de processen van de afgelopen mei maand, die nu dieper gekoppeld en verankert gaan worden in je aardse mens-zijn en materiewereld (de energie waar juni over gaat).

In de afstand activatie en transmissie in deze energie zullen verschillende van deze facetten dieper uitgelicht worden en bewuster gevoeld gaan worden.

Hoe kan de Oorspronkelijke Mens in jou, je scheppingskracht, je hoger inzicht al vorm krijgen in jouw leven?
Waar verhinderen emotiestromen, gedachten, overtuigingen je nog om volledig tot bloei te komen?

Des te dieper je in uitlijning met je Oorspronkelijk Bewustzijn weer gaat functioneren, des te dieper zal de Godskracht (en dus ook overvloedbewustzijn) weer door je heen gaan stromen.

Dit zijn vele verschillende facetten die allemaal met elkaar verweven zijn. En die we tijdens deze transmissie dieper gaan doorvoelen en ervaren.
Hoe dat exact vorm zal krijgen, gaan we met elkaar beleven.

Als altijd wordt de activatie afgestemd op de aanwezige deelnemers en energie in het moment, gedragen vanuit een veilige bedding en afgeschermd veld.

De investering in je Zelf  €33,33 incl. btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: