Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie: Uitlijning met 5D

 

In de afstand activatie en transmissie van vandaag staat een diepere ‘indaling’ en integratie van jouw 5D bewustzijn in je mens-zijn centraal. We zullen ons dieper gaan openen voor de 5D frequenties en bewustzijn van ons wezen, en je wordt binnen geleid in de bewuste processen van integratie hiervan in je lichaam, energievelden en dagelijks leven.

Juist in de energie die nu gaande is, is het des te belangrijker dat jij je krachtig voelt, goed gegrond bent en blijft en van daaruit in je dagelijks leven jouw hoger bewustzijn, hart en lichtfrequenties in kunt zetten. Om te blijven staan in de golven vanuit het collectieve veld, waarin angst en weerstand een boventoon voeren.

Daar is het juist nodig dat mensen in hun licht, hogere frequentie en kracht staan blijven en stralen. Samen dragen we daarmee het collectief mee naar een hogere trilling. En staan we stevig in ons eigen bewustzijn in de creatie van de ‘nieuwe aarde’.

Deze afstand activatie helpt je je 5D (en hogere) trilling binnen te halen in je fysieke lichaam en mens-zijn. Je trilling verhoogd daarmee ook je menselijke lagen en – bewustzijn. Dit is een stevige ondersteuning om ook in het dagelijks leven je trilling hoog te houden, wat cruciaal is in een wereld in chaos, angst en verwarring. Maar ook om je lichamelijk functioneren, zoals je immuunsysteem, te versterken.

Wanneer ‘ether’ (je hoger bewustzijn) in de basis kan landen, sta jij in je hogere trilling op aarde!

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: