Laden Evenementen

Afstand activatie Uitlijning multidimensionaal bewustzijn

I.s.m. Feline Families & Lion Beings (Galactic Star Family)

Op deze dag binnen lineaire tijd waarop de leeuwenpoort zich begint te sluiten en de komeet Neowise niet meer zichtbaar zal zijn aan de hemel omdat deze steeds verder van de aarde af beweegt, zal de transmissie en afstand activatie van vanavond al deze elementen in combinatie met een heruitlijning met je eigen multidimensionale velden belichten en aantrillen.

De frequentie van de lemniscaat werkt sterk door in de energie van augustus, wat betekend dat de energie naar een nieuwe balans gaat zoeken. In deze activatie zal er gewerkt worden aan verdere opening van je multidimensionaal bewustzijn. Zullen we belichten wat Neowise en de Lionsgate voor effect en invloed daarop hebben en wordt de kracht van de lemniscaat (balans) dieper ingebracht voor een herbalancering van alle groei die je afgelopen periode hebt doorlopen en bemeesterd.

 

Uiteraard zal de energie van deze transmissie en afstand activatie afgestemd zijn op de potentie en inspiratie van het moment en de energie van aanwezige deelnemers.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!