Laden Evenementen

Volle maan & Magie transmissie en afstand activatie:

Openen van het Magisch Bewustzijn Transmissie

 

Tijdens deze transmissie (energie overdracht) kunnen allerhande ‘Magische’ Wezens in energie en bewustzijn naar voren komen. Deze magische frequenties zullen je in bewustzijn aanrakingen en aanreikingen kunnen geven die jou in je persoonlijke processen zullen helpen met volgende stappen en je groeiproces.

Deze transmissie, afgestemd op de aanwezige groep van deelnemers, zal die verbindingen die ergens diep in jouw aardebewustzijn aanwezig zijn, naar voren halen, aanraken en activeren.

Persoonlijke (meestal onbewuste) golflengtes van jouw bewustzijn worden daarmee bewuster gemaakt, komen terug stromen in je leven. Activeren je inspiratie, creativiteit, magische vermogens, helend en scheppend vermogen of wat dan ook maar passend en wenselijk is in jouw groei op dat moment. Maar kunnen ook Hoger Zelf-delen van jouw wezen bewust maken die vertoeven in andere werelden, om daar weer dieper bewust verbindingen en samenwerking mee aan te kunnen gaan. Ook dat is een deel van multidimensionale bewustwording: weten wie jij bent in andere realiteiten en hoe je deze delen van wie jij in totaliteit Bent als Bron , weer kunt samen voegen.

In de energie van de volle maan kunnen deze delen van je Zelf die aangeraakt, gewekt en geactiveerd worden veel dieper doordringen in de gevoelswereld (en ervaren ervan) en de maan energieen kunnen makkelijker oude lagen van onbewustzijn bloot leggen.

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!