Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie: Zonsverduistering: Coderingen van je eigen Licht ontsluierd

Deze afstand activatie wordt afgestemd op de vrijkomende energieen van dat moment. Er vind deze dag (excuses, niet op deze dag, maar 11 augustus!!) een gedeeltelijke zonsverduistering plaats die in Nederland niet zichtbaar zal zijn, maar wel voelbaar in het veld!

Deze afstand activatie helpt je dieper bewust de binnenstromende energie coderingen te traceren en ervaren binnen je Zelf en wat deze voor jouw persoonlijk proces kunnen betekenen.
Juist het verduisteren van je Licht, waardoor deze na de verduistering dieper dan ooit kan stralen, kan je helpen je eigen schaduw lagen dieper bewust en verhelderd te krijgen. Maar ook je eigen angsten m.b.t.. je eigen schaduw stukjes te overstijgen. de Belofte van terugkomst van het Licht is immers aanwezig, want de verduistering is slechts een momentopname in de lineaire tijd. En het Licht keert altijd terug!
Tijdens deze afstand activatie worden je innerlijke zonnecoderingen dieper ontsluierd. En leer je dieper je eigen Lichtkracht kennen, juist door de innerlijke schaduw te belichten!

Na het sluiten van de Leeuwenpoort op 12-8-2018 is dit een krachtige extra activator om de opgehaalde innerlijke Leeuwenkracht dieper de ruimte te geven om te integreren en gronden!

 

Datum: maandag 13 augustus 2018 van 20.30 tot ongeveer 21.00 uur
De investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag per mail.

Let op: ik bevind me gedurende deze activatie niet op mijn gebruikelijke werkplek. En ik weet niet hoe goed de internet connectie zal zijn. Het is dus mogelijk dat het verslag pas o een later moment volgt, zodra ik internet heb kunnen vinden!

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: