Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al-Khemy: De alchemie van het oude Egypte voor het Nu

De bewustzijnsvelden en oeroude energieen, kennis, overleveringen, coderingen en krachtplaatsen van het oeroude Egypte en hun waarde voor onze groei in het NU.

Reis innerlijk en in bewustzijn mee langs diverse krachtplaatsen en ervaar zelf wat de al-oude coderingen en blauwdrukken voor jouw Bewustzijnsgroei in het hier en nu kunnen betekenen!

Tijdens deze workshopdag gaan we dieper de Egyptische Matrix verkennen en leren we de Alchemie van de Egyptische coderingen dieper voelen binnen ons Zelf. Dit zal via verschillende ‘ingangen’ gebeuren. Via Egyptische tempel Blauwdrukken, – symbolen, – overleverde en ingecodeerde kennis van Universele wetmatigheden.

Jij staat hier in centraal, evenals jouw proces van bewustwording in het Nu.  De workshop wordt vormgegeven aan de hand van de energie van dat moment, de aanwezige groep deelnemers en wat zich vanuit de inspiratie aandient.

We zullen werken met gechannelde afstemmingen maar mogelijk ook met ondersteunende hulpmiddelen als Egyptische essences, zand, kaarten en wat zich maar aandient en wenselijk is, om het in je hier en nu bewustzijn allemaal te kunnen (door)gronden.

Ervaar de Alchemie van het Egyptisch Bewustzijn zelf en leer wat de Egyptische Matrix voor schatten aan kennis, heling, Universele krachten, coderingen en blauwdrukken en bewustzijns mogelijkheden in zich mee draagt, die ook NU van grote waarde voor jouw bewustzijn kunnen zijn!

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen (en voor de liefhebbers een cup a soup)

 

Meld je direct aan: