Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

10-10 Portaal afstand activatie: Geboorte van nieuw Bewustzijn: Horus Activatie

 

In de energie van het 10-10 Portaal waarin de uitlijning met Bron dieper en dieper bekrachtigt wordt, en gebalanceerd in je menselijk bewustzijn. Waardoor je dieper geboren wordt in je eigen hoger bewustzijn.
Vanuit deze ‘basis’ staat er vanavond een transmissie in de Horus energie in de planning.
Horus, de frequentie van het Goddelijke Pure, onbevlekte Kind maar op een ander niveau ook de frequentie van Overkoepelend Overzicht, helderheid in bewustzijn en groter perspectief.

Activatie, transmissie en van daaruit healing op voor jouw Goddelijk Kind Blauwdrukveld essentiële processen die in het nu gaande zijn. Diepere activatie van je eigen Goddelijk Kind Kracht, het vermogen daarin op te rijzen. Goddelijk Kind kwaliteiten worden dieper geactiveerd en aangeraakt om te ontwaken en innerlijk kind wonden om te helen.
De innerlijke kind wonden zijn vaak mede oorzaak van het uit verbinding gaan met ons Zelf, houden ons in afgescheiden en duaal bewustzijn en lagere trillingen vast.
Door vanuit de Horus frequentie hier in binnen te komen ontstaat veel dieper inzicht in je eigen processen, stagnaties, afgescheiden bewustzijnsdelen.

Bewust wording is stap 1, van daaruit kan heling en omkering van oude patronen plaatsvinden, zodat de oorspronkelijke zuivere  Kind energie/Blauwdruk weer gaat stromen.

In de energie van het 10-10 portaal wordt dit extra versterkt en bekrachtigd door de kracht van uitlijning met Bron en nieuwe geboorte energie!

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl