Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dat wat Is in het Nu

 

Er is in (deze laatste maanden van) dit jaar zo enorm veel aan bewustzijnsshifts en trillingswijzigingen geactiveerd, dat het soms bijna niet bij te benen is. Enorm krachtige portalen, instroom van hogere trillingen, wijzigingen in het aardmagnetisch veld, veel zonne-activiteit en krachtige uitlijningen in planeetstanden o.a. hebben bijgedragen aan een enorme versnelling van bewustzijnsgroei. Dat daarbij allereerst een hoop oude ballast naar boven komt is een logisch gegeven. Het nieuwe kan haar plek (in ons en in de wereld) niet innemen op de fundamenten van oude verdichting en ballast. Dus het oude mag eerst opgeschoond worden voordat het nieuwe pas echt kan settelen en verankeren.

 

De leeuwenpoort (8-8-2018) en het 11-11-11 Portaal (11-11-2018) waren zo ongeveer de ‘grootste klappers’ te midden van die veelheid aan trilling verhoging momenten.  Maar het 12-12 Portaal en 21-12 equinox staan ook nog voor de deur, om het jaar qua transformatie processen en versnelling te bekrachtigen en af te ronden.

 

2018 was een essentieel jaar in diepte transformaties met de eerste openingen en verdieping naar het Menselijk Meesterschap werkelijk in belichaming gaan brengen. En dat hebben we gevoeld!
Vele jaren zijn we hier al op voorbereid en in gegroeid. En vanaf dit jaar kon alle geestelijke groei en bewustwording, de geheelde velden en weer in stroming gebrachte energie echt gaan verbinden en ‘aan klikken’ op ons fysieke en menselijke bewustzijn. Van hieruit is een proces van steeds diepere bewustwording van ons fysiek en menselijk ‘systeem’  op gang gebracht en in de diep onbewuste lagen, het DNA en de cellen is er al heel veel oude ballast en programma’s aangetrilt om los te komen. Dat levert dan wel weer een heleboel ‘procesjes’ op, vaak gepaard gaande met meer fysieke ongemakken dan ooit.
De eerste stappen zijn gezet.

 

2019 en komende jaren gaan daar op en in verder werken. Steeds dieper de hogere Wezenslagen van wie wij Zijn echt verankeren in de fysieke menselijke structuren, zodat we het hier ook echt gaan voelen, herinneren, be-leven en belichamen.
Daarvoor dient zoals gezegd, wel de oude structuur aangepast en gezuiverd te worden van oude (duale) programma’s en patronen. Alles wat de afgescheidenheid dient mag onder een zuivere loep gelegd worden en opgeruimd worden. Zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, of eigenlijk het Oorspronkelijke van ons Wezen.

 

 

Een workshopdag vanuit het NU om alles wat in jou is te integreren

 

Deze laatste workshopdag van het jaar 2018 voel ik me ‘geroepen’ om de processen van deze tijd/jaren dieper te belichten met elkaar. Om een moment stil te staan en ‘achterom te kijken’ waar wij (persoonlijk en collectief) doorheen hebben bewogen. Maar ook om vast ‘vooruit te kijken’ naar waar we ons naartoe bewegen.

 

Dat doen we vanuit een uitlijning in het Nu, waarbij je al jouw Multidimensionale of hogere lagen van je Wezen beschikbaar hebt en toegang krijgt tot jouw weten, voelen, zien, kennis, kwaliteiten en al wat n je bewustzijn aanwezig is en her-innert wenst te worden.
In samenwerking met elkaar, de energie van het moment, Lichtbegeleiding die aanwezig is zullen we zo een krachtig overzicht krijgen op onze eigen innerlijke reis, de collectieve wijzigingen en groeimogelijkheden. Van dat wat achter ons ligt (waar we al doorheen hebben bewogen), erend waar wij NU Zijn, en kijkend naar dat wat voor ons ligt.
Inclusief het heel persoonlijk kijken en belichten van processen in groei en hoe deze tot uitdrukking komen en waarom.

 

Vanuit de afstemmingen deze dag zal dat enorm bekrachtigd worden (jij wordt dus bekrachtigd in wie jij Bent met al jouw kwaliteiten en groei), het zal je meer inzicht en helderheid aanreiken op wie jij Nu Bent, waar jouw kwaliteiten en uitdagingen liggen, maar ook op jouw groei- en stoei pad van bewustwording.
Maar zal mogelijk ook inzicht en healing brengen, daar waar jij dat nog nodig hebt om het jaar 2018 voor jou zo goed mogelijk af te ronden en je energie vast voor te bereiden op de energie van 2019.

Daar waar meer helder zicht en bewustzijn is op waar jij staat en wie jij bent, wat je uitdagingen, ballast en kwaliteiten zijn, ontstaat meer rust en meer ruimte. Het oude (patronen en systemen) kunnen in deze ruimte moeiteloos omgezet worden of oplossen. Zodat nieuwe ruimte ontstaat waarin Oorspronkelijk bewustzijn in kan dalen.

Oude DNA programma’s, oude duale matrix programma’s en patronen en wonden die daar uit voortkomen kunnen zo moeitelozer in een flow worden gewijzigd tot meer belichaamd bewustzijn en toegang tot jouw kwaliteiten van Liefde, overvloed, bewustzijn, etc.

Voel je welkom met elkaar het jaar 2018 in een gedragen veld te eren, je Zelf en elkaar te eren en bekrachtigen in al wie jij bent, en samen af te stemmen op het meest krachtige pad van groei en Menselijk Meesterschap belichamen, wat voor je ligt in 2019!

 

Workshopdag: zaterdag 29 december 2018 van 10.00 tot 16.30 uur

(In de energie van  de 11-12-11: Balans en transformatie in alle 12 Wezenslagen!)

Investering in je Zelf: € 111,- per persoon, incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Aanmeldingen mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan: