Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Avalon code in het vrouwelijk veld:

Transformatie, Magie, Kracht en Belichaming van de Zuivere Godin

Deze workshop dag gaan we weken binnen de energieën en bewustzijnsvelden van het Avalon veld, die ook belangrijke Sleutels draagt voor ons Vrouwelijke Blauwdrukveld in het nu. Het oude ingewijde Vrouwelijke wat uit de sluiers/mist tevoorschijn mag komen en haar (Scheppende/Magische) kracht steeds krachtiger weer neer mag zetten in het dagelijks leven. De tijd van je omhullen in sluiers is voorbij. Het gaat om het herrijzen van essentiële velden van het Vrouwelijke Blauwdrukveld en al haar kwaliteiten van voelen, weten, intuïtie, omarmen, mededogen, Liefde, etc.

De Avalon code kan helpen om vergeten Zielskennis, Zielspotentie en kwaliteiten weer dieper uit ‘de mist’ van onbewustzijn te trekken, en deze te koppelen aan de praktische aardse belichaming. Waardoor de magie steeds dieper in de materie weer beleefd, gevoeld en belichaamd kan worden.

Oud verborgen priesteressenschap en de gewonde vrouwelijke patronen (bijvoorbeeld dienstbaarheid ten koste van jezelf, jezelf weggeven, altijd jezelf voorbij rennen, nooit goed genoeg zijn, etc.) mogen aangeraakt worden om te helen, zodat de werkelijke Avalon-kracht in jou weer op kan staan. Praktische magie, zichtbaar, gegrond en zeer liefdevol en zichtbaar!

 

Workshopdag van 10.00-17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl BTW, koffie, thee, sep en versnaperingen. Lunch mag je Zelf mee nemen.

Aanmeldingen mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl