Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Isis en Osiris Code

 

De energieën van Isis en Osiris weerspiegelen grootse bewustzijnsvelden en Goddelijke aspecten, die ook in ieder van ons aanwezig zijn. Wat is de weerspiegeling en de frequentie in relatie tot ons bewustzijn? Welke rol vertegenwoordigen deze frequenties binnen ons eigen bewustzijn en binnen het transformatie pad naar ascensie in deze tijd?
De energie van de 14 staat daarbij centraal. Het 14-de deel van Osiris, wat gaat over de scheppingskracht, creatie, magie en o.a. het vrijkomen uit emotionele programmering.

De magie van Isis staat daarbij centraal, en hoe heelwording van het 14-de deel tot stand kan kan binnen je Zelf.

De energie van Tehuti (Thoth) staat daarbij centraal in het kader van de Universele kennis, kosmische wetmatigheden en de samenwerking met het Isis Bewustzijn voor het herstel van Osiris.
De energie van de 6 (van juni) staat ook centraal: hoe krijg je de innerlijke wijzigingen en groei(die Isis en Osiris weerspiegelen en de jij ook doorloopt) werkelijk manifest op aarde, in de aardse wereld. Hiervoor is het nodig om de codering van Isis en Osiris en hun verbinding en samenspel dieper te gaan ‘verstaan’( in begrip, gevoel en bewustzijn).

 

De Oorspronkelijke Mens in jou helpen manifesteren op aarde, via de manifestatiekracht van jouw Zijn via de Isis en Osiris Code!

Kortom: een uiterst boeiende, diepgaande activatie dag waarbij opnieuw een tipje van de sluiers van de oud Egyptische overleveringen belicht worden en vertaald naar de hier en nu groei in bewustzijn en bewustwording.

Tijdens deze activatie dag wordt er meer uitleg gegeven en zullen we diverse ter plekke gechannelde afstemmingen gaan beleven en ervaren die deze ‘materie’ dieper in je eigen bewustzijn voelbaar, bewust en actief maken.

 

Activatie workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan: