Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Isis en Osiris Hereniging:

Daar waar het geheelde Vrouwelijke het gekwetste Mannelijke kan omarmen en helen en andersom!

 

In de energieën van de 14 (Osiris) en de 7 (Isis) kan een diepe transformatie (2018 = 11) ontstaan, waardoor de Man-Vrouw Blauwdrukken in jou tot een diepere alchemie en hereniging kunnen komen!

Waarmee denken en voelen, ontvangen en handelen, ontvangen en geven, inspiratie en vormgeving, hemel en aarde krachtiger hand in hand kunnen gaan in jou!

 

De diepe Magie die het Isis Bewustzijn in zich draagt is de grootse helende kracht die ons Vrouwelijk Bewustzijn in zich draagt. Deze kracht is gevuld met Onvoorwaardelijke Liefde en omarmende kracht, die ook de gekwetste Mannelijke Blauwdruk kan helen.

Zoals Isis de gefragmenteerde Osiris weer tot Heelheid kon brengen, waardoor hereniging en Heilig Huwelijk plaats kon vinden, van waaruit Horus geboren kon worden.

 

De energieën van deze gechannelde activatie workshop zullen gericht zijn op het bewuster ervaren van welke delen in jouw bewustzijn al geheeld zijn en waar nog knelpunten of onbalans aanwezig zijn. Daar waar dit bewust wordt, kan gerichter en effectiever innerlijk gewerkt worden aan het innerlijk helingsproces.

 

In samenwerking met de energieën van het Meesterbewustzijn van Isis en Osiris zullen diepere activaties van de Vrouwelijke en Mannelijke Blauwdruk ontvangen mogen worden, waardoor jouw Vrouwelijk bewustzijn in staat is om het Mannelijk bewustzijn in jou te vergeven, omarmen, accepteren, te begeleiden naar heelwording.

Of het nu gaat om overlevingspatronen, mannelijke standvastigheid, ego Zelf aspecten, mindfuck gedachtencirkels, of wat dan ook.

Ontvankelijkheid, acceptatie, compassie en helende vermogens zullen dieper geactiveerd worden, waardoor je mannelijke zachte krachtkant ook steeds meer voelbaar en bewust kan worden. Maar ook de ruimte krijgt.

Daar waar het vrouwelijke zichzelf kan dragen i.p.v. dat te verlangen van het mannelijk aspect, kan het mannelijke in jou zichzelf ook krachtiger gaan dragen. Van waaruit gelijkwaardig een hernieuwde verbinding gelegd kan worden.

 

Daar waar het Vrouwelijk bewustzijn (in jou) kan (h)erkennen waar het nog boosheid, teleurstelling, afwijzing, verwachtingen koestert ten opzichte van het (innerlijke) mannelijke, mag ook daar healing plaats vinden en omkering van de oude patronen.

Door een van beide aspecten van je Zelf t wijzigen en helen, kan het andere aspect ook anders gaan resoneren!

Deze workshopdag zal de ‘dans tussen de polaire velden’ in jouw bewustzijn centraal staan. Waar kunnen de vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten elkaar al vinden, verbinden en herenigen. Zodat jouw Oorspronkelijke kwaliteiten naar buiten kunnen komen, geleefd, be-leefd en belichaamd kunnen worden!

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan: