Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Afstand activatie 17-1-17 / 8-1-8 frequentie

 

De oneindigheid van Schepping, Manifestatie van je Zijn in de nieuwe cyclus (1-jaar) -Deel  I

-Je Zelf centreren in je Zijn temidden van de Oneindigheid

De activatie/transmissie van vanavond richt zich op de innerlijke oneindigheidsvelden. De velden van de Bron in ieder in ons, die veel oneindiger zijn dan de menselijke beperkte ervaring van eindigheid. (dualiteitsbeleving).
Door uit te lijnen met de grotere Potentie van je Wezen, kun je veel dieper voorbij emotionele hechtingen, mentale gedachtencirkels, karmische lading en beperkte dualistische patronen stappen. Waardoor je veel meer echt je eigen kracht, Licht en grootsheid gaat ervaren.
Wanneer we leren om steeds meer ‘uit het drama’(de dualistische ervaring) te stappen, en veel meer in lijn met de Oneindigheid van Bron Zijn, en dit naar en in het mens-zijn gronden, komen we veel dieper in aanraking met de oer creatieve vermogens die in ons werkelijke bewustzijn liggen. Puur scheppend vermogen dus.
Daarmee kun je in je bewustzijn je veel dieper in je eigen Blauwdruk lijn en incarnatielijnen, missie en taken bewust worden, voorbij elke beperkte/beperkende vorm die de menselijkheid kent. Terwijl dit (in uitlijning vanuit je menselijke ervaringswereld op Bron) wel steeds dieper hier gegrond kan worden en dus steeds dieper geleefd, op aarde gevoeld en belichaamd kan worden.

Om hier te komen, mogen we ons zelf in trilling steeds verder opliften, naar hogere resonanties en steeds opnieuw oude beperkende lagere trillingen (ook van bijv. Overleving, overtuigingen, verwachtingen, aannames, etc.) los laten. Pas dan kunnen we steeds dieper echt in de neutraliteit, oneindigheid van ons Zijn binnen stappen. En pas dan zal steeds meer van de Grootsheid en Oneindigheid en Scheppend Vermogen van Bron in ons weer gevoeld, herinnert en ervaren worden.
De transmissie en activatie van vanavond zal gericht zijn op het dieper loslaten van datgene wat jouw Bronlijn nog verstoord (ongeacht wat dat voor jou is, ongeacht of dat al bewust is of niet. Het zal mogelijk vanavond daarbij ook bewuster worden). Waar zit nog ondermijning op je energie en trillingsverhoging, waar hou je nog vast aan de (schijn)veiligheid an controle, onzekerheid, angst om los te laten, etc.
Waar beperk jij dus (vaak onbewust) je Zelf nog, om ten volle in jouw kracht, Licht en grootsheid te gaan staan?
Waar voel jij je onzichtbaar en ongehoord in de wereld en waar zie jij dus in feite delen van jouw Ware Zelf nog niet? Waar zit nog angst voor jouw licht en jow kracht? Waar zitten nog overtuigingen dat jij het niet waard bent of niet mag stralen in je Oneindige Zelf?
En welke thema’s (voor jou) ook maar aan de orde zullen mogen zijn, die resoneren in jouw groei in het nu.
De activatie/transmissie zal je ondersteunen om inzicht te verkrijgen in datgene wat jou weerhoud of laat wiebelen, en zal je helpen hier doorheen te gaan, jouw patronen te doorgronden, je trilling te verhogen, en dieper de uitlijning met de Oneindige Bron van je Wezen te ervaren/herinneren.
Ook zal er volop aandacht/ondersteuning zijn om deze ervaring dieper te gronden in je menselijk bewustzijn en fysiek systeem, zodat het ook echt grond en bodem (fundament) kan gaan vinden (en verder ontwikkelen) in je menselijk leven.

©Willemien Timmer 17-1-17/8-1-8 frequentie

 

Wil je nog meedoen? Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.nl

© Willemien Timmer, Spirituele Praktijk Apofyliet

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!