Laden Evenementen

Egyptische Magie Workshop: Egyptische Kaarten

 

Benieuwd wat het nieuwe jaar jou gaat brengen?
Naar wat voor jouw groei nu belangrijk is?
Dat kun je in deze workshop dieper gaan ontdekken!

In deze workshop gaan we aan de slag met de magie van de Egyptische energieën in de vorm deze keer van een eigen gemaakte Egyptische Kaartenset: Sacred Khemitian Cards.

De schoonheid van de Egyptische Magie is dat deze bestaat op ALLE bewustzijnslagen. Het is niet enkel een uitreiken naar ‘hogere bewustzijnsvelden’, maar is vooral ook heel praktisch en doelgericht op de meer aardse lagen. Deze workshop is dan ook praktisch gericht en middels een meer aardse werkvorm, die tegelijkertijd uitdaagt om je eigen hogere afstemming, intuïtie, gevoel en inspiratie te prikkelen. Om zodoende jouw hogere kwaliteiten van Voelen, Weten, Zien en meer echt te integreren op een aardse manier die praktisch en concreet toepasbaar is!

Je leert deze dag op verdiepende wijze werken met deze bijzondere kaartenset, die de verbinding maakt met enorme energie velden.
Het is niet slechts een kaartenset, het is een magisch orakel op zich. Eke kaart is verbonden met grote velden van bewustzijn en golflengtes. En deze activeren in jouw bewustzijn ook weer energetische velden, kennis, herinneringen, kwaliteiten en ervaringen.

Je leert deze dag dieper de ingang tot deze energievelden te ontdekken, middels jouw eigen kwaliteiten en voelend vermogen, zodat jij een steeds diepere ingang in deze energie velden krijgt. Dat is letterlijk een ingang krijgen tot de innerlijke Egyptische Energie en Magie.
Dit alleen al kan bijzonder helend en transformerend in en voor je Zelf werken.

Daarnaast zullen we voor elkaar vanuit de ervaren ingangen een uitgebreide kaartlegging en duiding gaan doen, waarbij je niet alleen je Zelf traint om steeds makkelijker in contact te kunnen komen met deze Egyptische energieën van de kaarten. Maar ook om je voelend vermogen steeds in te schakelen.
Tevens biedt deze samenwerking met elkaar een prachtige oefening in gelijkwaardig invoelen van verschillende kaarten, waarbij verschillende invalshoeken en energie ingangen per kaart belicht en ervaren worden.

Een heerlijke doe-workshop vanuit je eigen voelend vermogen, die bijzonder openend, inzicht gevend en helend kan werken.

Deze magische kaartenset is deze dag ook aan te schaffen voor € 29,95

De investering in je Zelf is een aanbiedingsprijs voor januari: van €133, voor € 111,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen.

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!