Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Egyptische Tempel rituelen

Een bijzondere en unieke workshop waarbij oude kennis dieper gewekt wordt in je bewustzijn voor het hier en nu, voor je groei en Meesterschap!
Begrijpen en voelen mogen hand in hand gaan, pas dan kan alles innerlijk in balans komen en dualiteit overstegen worden.  Dat resoneert ook op de leringen van de twee Mysterieschool stromingen van het Linker en Rechter Oog van Horus Inwijdingspad anuit het oude Egypte.
Bewustwording – verbinding van oeroude kennis van Universele krachten van toen, weer beschikbaar voor je groei in het nu!

In deze workshopdag gaan we dieper in op de oeroude tempel rituelen van Khemit (oud Egypte). Hun herkomst, functie en bedoeling. En wat kunnen wij met deze kennis in het Nu? Wat weerspiegelen en symboliseren deze voor ons Meesterschap, bewustzijnsveld en groei in het hier en nu?

Egyptische tempel rituelen van toen (oudheid) voor het Nu. Welke waarde, functie, betekenis en bedoeling hadden de tempel rituelen, en wat kun je ermee in het nu in jouw groei?

Wat zijn de Neteru en wat weerspiegelen ‘zij’ ons? Hoe kunnen we dit vertalen naar het hier en nu toe en hoe kunnen we van hieruit dieper bewust worden?

Naast teachings en uitleg ook diverse (ter plekke op de groep en energie afgestemde en gechannelde) afstemmingen waarbij je zelf deze energieen, kennis en innerlijke kennis dieper gaat/leert her-inneren!

Je eigen groeiproces en bewustwording/bewustzijn in het nu uiteraard centraal. En dit is het uitgangspunt van waaruit deze workshop vorm krijgt.
We leggen verbindingen met oeroude kennis, coderingen en overleveringen voor verbinding met het Goddelijke in jou in het nu. Niet alleen gebaseerd op voelen, ook op praktisch en concreet.

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, kofie, thee en versnaperingen

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan: