Laden Evenementen

Kennismaking met de Egyptische Energie voor jouw groei in het Nu: Een introductie van de Egyptische Neteru

In deze workshopdag gaan we nader kennismaken en ervaren wat de Egyptische energieën (die alles uitvergroten wat IS) voor jouw groei in het hier en nu kunnen betekenen.

Deze dag zullen we meer gaan ‘proeven’ van de Egyptische Neteru (Meester Bewustzijns) velden en ontdekken welke frequenties zij in jou vertegenwoordigen. Hoe je met deze velden/energieën kan samen werken en wat zij jou te vertellen hebben.

De Egyptische Neteru (meesters) zijn collectieve Bewustzijnsvelden of golflengtes die enerzijds golflengtes in jouw Bewustzijn weerspiegelen en vertegenwoordigen. Maar hebben anderzijds ook daadwerkelijk gepersonifieerde bewustzijnsdelen bevatten die je als Ascended Master kan zien, ontmoeten en ervaren.

Deze workshopdag is toegankelijk voor iedereen, bekend of nog onbekend met het Egyptische Bewustzijn. Er zal veel ruimte zijn voor vragen, tekst en uitleg maar vooral ook veel zelf te ervaren zijn deze dag!

Een transformerende, vernieuwende workshop die een nieuw Licht op je Zelf zal laten schijnen! (Met nieuwe maan, wat altijd staat voor een nieuwe geboorte in je Zelf!)

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!