Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

(Kristal)healing Verwen Dag

 

Behoefte aan meer energie, healing, bekrachtiging of (in) zicht in jouw processen?
heb je zin om even alles van het dagelijks leven los te laten voor een moment, zodat jij je Zelf weer even gaat voelen? Zodat je van daaruit met nieuwe frisse blik en energie weer in je leven staat?

Dan is de kristalhealing verwendag misschien iets voor jou!

Tijdens deze workshopdag ontvangt iedere deelnemer een groepshealing van kristallen en mededeelnemers. Juist de mix van liefdevolle aandacht voor elkaar, de kristalenergieen, helende klanken en muziek, geurende zuiverende olie en de healingenergie die daarbij vrij komt, biedt een krachtig ontspannende werking, waarmee je dieper je blokkades kunt loslaten. Je energie weer meer gaat stromen. Waardoor je meer zicht krijgt op waar jij zit in je leven en groeiprocessen. Of weer dieper Thuis komt in je Zelf.

Deze Healing Verwendag wordt met en voor elkaar vormgegeven vanuit begeleiding uiteraard. Je ontvangt hiermee niet alleen, maar leert ook gelijkwaardig samenwerken vanuit afstemming en hart met elkaar. Het is een ‘doen’ en Zijn mix. En een balancering tussen geven en ontvangen. Want door samen te werken met elkaar als groep en zogezegd healing te geven, ontvang je ook, zij het op een andere manier dan wanneer jij de healing van de groep zelf ontvangt.
Het is tevens een leren gelijkwaardig  samenwerken met kristalenergieen, energieen van het moment, Lichtwezens en wat maar meer Is op dat moment. Dat kan ook nieuw zicht en feeling geven op je eigen kwaliteiten en -waarde en je eigen kracht en vertrouwen versterken.
Daarnaast kan een diepe verbinding met elkaar bijzonder vreugdevol en verrijkend zijn!

Kortom een Helende Verwendag maar ook zeker een groeidag!!

Wie doet er mee???

A.s. zaterdag van 11.00- 16.00 uur
Investering in je Zelf: € 77,- incl btw, koffie, thee, soep, versnaperingen
Aanmelden kan via info@praktijk-apofyliet.nl