Laden Evenementen

Leeuwenpoort 2024 Intensive

 

We naderen opnieuw een 8-8-8 Kracht portaal! En daarop is deze tweedaagse Intensive afgestemd!

 

Leeuwenpoort en -kracht activaties binnen je eigen Multidimensionaal bewustzijn

Leeuwenpoort 2024:Activatieworkshop in je eigen Multidimensionaal bewustzijn i.s.m. The Sisterhood of Sekhmet & the Galactic Feline Family

 

Een krachtige 2-daagse vlak voor het hoogtepunt van de Leeuwenpoort

Twee dagen die in het teken staan van de bijzondere en extreem krachtige energieën van deze tijdsperiode, waarin het persoonlijk en collectief bewustzijn weer een mega shift in bewustzijn maakt. Opgebouwd al sinds de start van de maand juli, gaat de ‘rem’ er vanaf dit moment helemaal vanaf.
Opnieuw een mega shift die het bewustzijn diep zal weten aan te raken, versnelling, wijziging en trillingsverhogingen van bewustzijn brengt. Dit is gerelateerd aan de evolutie op dit moment, maar is tevens een immense versnelling van bewustzijn in voorbereiding op de energie en potentie van 2024.

 

De Leeuwenpoort

De Leeuwenpoort die op 26 juli opent, in een samenvallen met het Oud Egyptische nieuw jaar wat gerelateerd is aan het weer oprijzen van Sirius aan de hemel, biedt elk jaar opnieuw een zeer krachtige stroomversnelling en verdieping in de collectieve bewustwordingsprocessen.  Dit vindt plats een dag na de Dag buiten de Tijd vanuit de Maya profetieën.

Dit jaar is deze echter van en nog intensere aard, zoals bijna alles eigenlijk dit jaar. Menselijk Meesterschap en uitlijning met alle de Blauwdruk van ons Zijn staan dit jaar centraal en binnen die ‘kaders’ zal deze Leeuwenpoort ook van en dermate intense energie zijn dat deze de spreekwoordelijke overtreffende trap zal laten voelen.
Dat is ook de reden dat ik me innerlijk geroepen voel om juist tijdens het hoogtepunt, het 8-8-8 Portaal, van deze Leeuwenpoort een krachtige Intensive te geven die je feilloos zal uitlijnen met alle potentie en mogelijkheden van dit moment.
De Poorten van de leeuwenpoort openen zich op 26 juli, maar vinden hun hoogtepunt tijdens het 8-8-8 portaal (8 augustus 2024) waarop de energie het meest krachtig zal zijn!

(Meer daarover zal je binnenkort in de recente artikelen van deze periode, de energetische updates, kunnen lezen!)

 

Krachtige oeroude kennis en -bewustzijn leiden tot deze 2-daagse

In deze workshop biedt ik je persoonlijke doorgegeven en doorleefde kennis aan die in samenwerking met de Lion Beings (die o.a. via Sirius en Lyra werken) in 2017 in mijn wezen bewuster zijn geworden. In die periode diende ik daartoe ook op aarde (ruim voor het 8-8-8 portaal toenertijd) deze Leeuwenzegels op aarde te doorbreken en de Leeuwenpoorten in het Egyptische veld weer te openen.
Dit bleek achteraf o.a. een reflectie te zijn van ons eigen totale Multidimensionale en menselijke bewustzijn.

Toenertijd was veel van die informatie nieuw voor mijn mens-zijn en heb ik daarin diepe initiaties en puz-ziel-tochten doorlopen om het verder te ontdekken en uit te diepen. Inmiddels is heel veel van deze informatie, kennis en energie al lang en breed gegrond en verankert in mijn wezen en dient deze energie zich nu telkens opnieuw aan, voor aanvullingen en verdieping, in resonantie met deze tijdsenergie.
Het laat zich voelen hoe essentieel deze kennis is en de energiesystemen die daarmee weer geactiveerd kunnen worden in het menselijk en multidimensionaal bewustzijn. En juist deze voelen essentieel voor deze Leeuwenpoort-periode in 2021.

Des te meer mensen hun innerlijke Leeuwenpoorten en Leeuwenkrachten weer kunnen activeren en reguleren, ook in mens-zijn, des te krachtiger we ankers zijn voor de shift in bewustzijn die nu plaats vindt.
Dit werkt allereerst uiteraard in je eigen bewustzijn door. Hoe krachtiger jouw Leeuwenpoorten weer geactiveerd en stromend zijn, hoe krachtiger jouw 9 ervaringswerelden ook in uitlijning kunnen komen met je mens-zijn. En hoe dieper we weer van daaruit uitlijnen met onze Bron Blauwdruk , hoe dieper jouw Menselijk Koningschap en Meesterschap weer geactiveerd  en belichaamd kunnen worden.

Des te bewuster je bent van jouw uitlijning met de Lion Beings of Feline Hoger Zelf wezensdelen, hoe krachtiger je de innerlijke oeroude, universele kennis weer in je menselijk bewustzijn kunt gaan her-inneren.  Dit leidt tot herintegratie en bewustwording van je totale Zelf.
Vanuit die eigen groei, bewustwording en ankering vorm je ook een pilaar van Licht, gronding en verankering voor het collectief bewustzijn.
Iedereen die stapsgewijs een hogere resonantie gaat belichamen, wijzigt iets binnen het collectief veld. Zelfs al is het een speldenprik in het collectief, het is van dusdanige invloed waardoor ook anderen weer verder kunnen groeien.

 

In deze 2 dagen wens ik zoveel mogelijk kennis, inzichten en informatie te delen over mijn doorlopen pad en her-innerde kennis hierin. Maar tevens zullen we vanuit de gelijkwaardigheid en het (h)erkennen van elkaars innerlijke wijsheid en kennis heel veel inzichten met elkaar gaan delen, waardoor iedereen verder kan groeien in bewustzijn. we dragen allemaal Sleutelcoderingen in ons die niet alleen voor onze eigen groei, maar ook voor elkaar, bijdragen aan volledig Meesterschap belichamen.

 

Daarnaast zullen we verschillende (ter plekke gechannelde) uitlijningen en afstemmingen gaan ervaren en beleven, waarmee je innerlijke Leeuwenzegels weer verbroken worden zodat de innerlijke  Leeuwenpoorten weer geopend en geactiveerd kunnen worden. Jouw kanalen waardoor jouw Meesterschap, oerkennis, oerkracht weer dieper her-innert kunnen worden. Waarbij eventuele connecties met de Galactische Lion/Feline Beings of Hoger Zelf delen weer aan kunnen sluiten en bijdrage kunnen leveren aan jouw eigen zelfrealisatie.
Er zal een krachtige ondersteuning van en samenwerking zijn met Sekhmet en haar Sisterhood (de Galactische Feline Family/Star Beings/ Lion Beings), de Leeuwenpoort energie en op dat moment andere aanwezige bewustzijnsvelden.

 

Voor wie?

Deze workshop is in die zin dus ook bedoeld voor de ‘pioniers in bewustzijn’, die werkelijk zich Zelf steeds dieper wensen aan te kijken. Die zowel op aarde durven zijn (zelfs al is dat soms nog uitdagend) als ook hun Galactische, Kosmische en Goddelijke Essentie en draagvlak wensen te ontdekken, integreren en belichamen. Voor hen die hun Menselijk Meesterschap in de energie van dit moment werkelijk dienen en wensen te gronden en tegelijkertijd oer potenties weer willen vrij maken in hun bewustzijn, gekoppeld aan wie je bent als mens.
Maar ook voor hen die de resonantie voelen, zelfs al kan je hoofd of bewustzijn dat nu nog even niet verklaren. Maar wanneer je hart pen gaat, je geraakt wordt of mee resoneert op deze informatie.

 

apofyliet.nl - Leeuwenpoort 2024

Alignment with and activations of the Lionsgate and opening & activating the inner Liongates

 

Inhoud globaal en  in het kort, wat belicht kan gaan worden, in het moment afgestemd op de aanwezige groep en energie:

 • Opening van de Leeuwenpoort op collectief niveau en jouw persoonlijke uitlijning op wie jij bent op alle (Multidimensionale) lagen, jouw Zielsevolutie, missie en Zijnsenergie.
 • De energie van de Leeuwenpoort en wat deze voor jouw evolutieproces betekend.
 • Verfijnde uitlijning op de Leeuwenpoort vanuit jouw Zijn en activaties daar binnen.
 • De energie van Sirius, oud Egyptisch nieuw jaar. De symbolieken, energie en het bewustzijn wat hierin besloten ligt en wat dat betekend voor ons her en nu.
 • Leeuwenzegels in je bewustzijn, waarom zijn de poorten gesloten?
 • Het verbreken van de Leeuwenzegels zodat de Inner Liongates weer geopend en geactiveerd kunnen worden.
 • Het Leeuwenpoorten systeem activeren, de centrale as met Bron en aarde herstellen en her uitlijnen met de potentie van het nu.
 • Wanneer de innerlijke Leeuwenpoorten actief zijn biedt dat gronding van de Leeuwenpoort op aarde, in je leven en in het collectief.
 • Sirius energieën, Sirius sterrenwezens en het oude Egypte voor de energie en bewustwording in het nu.
 • De Leeuwenpoort periode 2021 en wat deze brengt en activeert in het collectief en persoonlijk bewustzijn.
 • Samenwerking met de Sisterhood of Sekhmet (Lion Beings & Feline Galactic Families van de sterrenstelsels Sirius en Lyra)
 • Her-innering van Hogere Zelf delen vanuit de uitlijning met de Lion Beings, Feline Families, Sirius en Lyra
 • Dat wat zich in de uitwisseling en samenwerking met elkaar en alle Universele velden aandient als van toepassing.

 

Praktische informatie:

Deze 2 dagen workshops vinden plaats van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Inbegrepen zijn koffie, thee en versnaperingen en voor liefhebbers een cup a soup. Lunch mag je zelf mee nemen.

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met daarop meer informatie die van belang is, zowel praktisch als voorbereiding op deze activatieworkshop(s).
Bij deelname ga je akkoord met de Apofyliet Spelregels.

 

De investering in je Zelf bedraagt:

Voor deze tweedaagse: € 266,-  per persoon

Voor therapeuten: wil je een BTW factuur, dan wordt de BTW hier nog overheen gerekend. Zodat iedereen dezelfde investering in zichzelf doet.

 

Resoneer je?

Aanmeldingen mogen verlopen via: info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!