Laden Evenementen

Merlin’s Magic

 

Een helende ‘play’shop waarin we dieper in het tovenaarsbewustzijn gaan duiken (binnen het zelf) om helende kwaliteiten vanuit de Merlijn energie aan te boren en daarmee gaan leren werken. Krachtige helende energievelden binnen je Zelf (in veelal onbekende, onbewuste delen van je Zelf) zullen gewekt en geactiveerd worden, zodat deze helende (en scheppende krachten weer inzetbaar zijn voor je eigen groeiweg.  Van heel praktische, tot simpele ‘channelings’-techieken die op elk moment inzetbaar zijn.

Deze workshop versterkt het spelend vermogen, leert op een speelse wijze met eigen helende, scheppende krachten om te gaan, biedt praktische persoonlijke ondersteuning in je eigen groei. En maakt simpelweg al het serieuze heling- en groeiwerk wat we verrichten een beetje luchtiger en speelser.
Bekrachtigend voor je innerlijk kind energieën, je creativiteit en laat je voelen wat jij nu in je groei al in huis hebt gehaald voor zelf creatie.

Merlin’s Magic is voor iedereen toegankelijk en zal wanneer je de weg daar naartoe leert kennen in je eigen bewustzijn, voor ieder aansluitend op het eigen groeiniveau gaan werken. Het zal daarnaast mee groeien met jouw bewustzijnsontwikkeling en gerelateerd aan jouw groei steeds nieuwe ’tovenaarskunsten’ bewust maken.

N.B. Dit is een heel andere trillingslaag van het Merlijn bewustzijn dan hoe deze n voorgaande workshops naar voren is gekomen. Ik voel ook echt dat het geen work-shop maar een play-shop genoemd mag worden, omdat we met energieën gaan ‘toveren’ vanuit eigen bewustzijn!

Een verademing in deze ‘serieuze tijd’ vol spanningsvelden!

 

Workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!