Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Multidimensionaal Bewustzijn (en de matrix)

Deze workshopdag (tijdens Halloween)  duiken we dieper in het bewustzijn en onbewustzijn van de sluiers die ons afgescheiden houden van andere (multidimensionale) realiteiten. We weten en voelen steeds meer dat er zovele andere dimensies, sferen en realiteiten zijn, maar lang niet altijd kunnen we daar ook al daadwerkelijk contact mee maken. Ondanks dat zijn we een wezen van multidimensionale gelaagdheid en aard.

De sluiers die verhinderen om al onze Zelf delen weer te her-inneren, ontmoeten en ermee te verbindingen liggen veelal besloten in de vallen in bewustzijn, onbewustzijn dus wat ook door de matrix in stand wordt gehouden.

Gelukkig stijgt de persoonlijke en collectieve bewustzijnstrilling, waardoor steeds meer sluiers opgelift worden.

In de energie van Halloween zijn de sluiers dunner dan ooit e zal het makkelijker zijn om voorbij het eigen versluierd bewustzijn (onbewustzijn) heen te treden en de eigen multidimensionale bewustzijnslagen en daar aan gekoppelde realiteiten te betreden.

We zullen daarmee onbewuste stoorzenders, invloed van de vallen in bewustzijn, de matrix en eventuele oude herinneringslagen dieper kunnen blootleggen die weerhouden om ons multidimensionale bewustzijn dieper te kunnen her-inneren.

Verder kan aan de over komen wat de matrix inhoud, hoe we daarin verstrikt kunnen zitten en hoe we ons daarvan kunnen bevrijden. Maar ook wat ons multidimensionaal bewustzijn inhoudt uiteraard.

Des te bewuster je wordt waar jij nog resoneert op het collectief (matrix) -on-bewustzijn ontdek je wat werkelijk vanuit je hoger bewustzijn en unieke jij voortkomt en wat niet. Des te bewuster dit wordt, des te meer handvatten en richtlijnen je innerlijk zult vinden om je Zelf steeds vrijer van de matrix te kunnen bewegen en echt jouw eigen unieke pad te kunnen gaan en jouw Blauwdruk (multidimensionaal bewustzijn) te leven.

Enige achtergrond vind je in deze artikelen over de matrix en over tijdslijnen.

En zullen diverse afstemmingen en activaties instappen om zelf verhelderd inzicht en  meer bewustzijn hierop te krijgen. Praktisch in hoe het werkt ook binnen jouw eigen leven.

Daarnaast wordt de workshop afgestemd op aanwezige deelnemers, eventuele vragen, persoonlijke  processen en de energie van dit moment.

 

Workshop van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!