Laden Evenementen

Ochtend afstand activatie tweede 9-9 Portaal

Voor deze keer een afstand activatie en transmissie in de ochtend, afgestemd op de energieen van deze dag in lineaire tijd: 18-9, het tweede 9-9 Portaal van 019.

Deze transmissie helpt je om gedurende de hele dag bewust afgestemd te blijven op de Lichtcoderingen en trillingsverhogingen die deze dag binnen stromen in bewustzijn. die je dieper zullen initiëren in de mogelijkheden van de groei die er Nu is.

De 9-9-19 codering zal je helpen om  feilloos op alle lagen van jouw Zelf afgestemd te zijn.

De energie van de 9 gaat o.a. over afronding en voltooiing van het oude (onbewuste, die delen die niet-uitgelijnd zijn met Bron in jou) en om hier wijzigingen in te brengen. Dit kan een waar initiatie pad zijn, omdat alles wat in essentie niet meer resoneert met wie jij bent los getrild zal worden.

Deze transmissie zal je hepen krachtig en bewust je uitlijning met dit innerlijk inwijdingspad te helpen velen en ‘vast’ houden. Zodat dat wat jij aan oude ballast kwijt mag raken, ook moeitelozer van je af zal glijden en je met meer gemak je uitlijning met al jouw Hoger Zelf delen, al wie jij bent kunt ervaren en ‘vast’ houden.

 

Transmissie en afstand activatie van 10.00 uur tot ongeveer 10.40 uur.

Je ontvangt naderhand een uitgebreid verslag in PDF per mail.

De investering in je Zelf bedraagt € 33,33 per persoon.

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!