Laden Evenementen

Omgaan met de nieuwe tijd

 

In deze tijd van bewustzijnsshifts en trillingsverhogingen voel ik de roep om niet alleen hoge energie activatie workshops te geven. Maar ook een handvat aan te reiken om vooral als mens op een zo prettig mogelijke manier door al die energieverschuivingen heen te wandelen.
Want ons hoger bewustzijn heeft niet zo’n moeite met alle wijzigingen,. Het zijn de aan ons mens-zijn gerelateerde delen van ons zelf die hier moeite mee en hinder van ervaren.

De kloof tussen ons hoger bewustzijn en ons mens-zijn is nog altijd groot en we zijn nog steeds bezig deze door onze groei heen te overbruggen. Dat valt niet altijd mee om die samen op 1 lijn te krijgen.

De energie van 2019 is daar echter wel op gericht ( de 19 = alle ervaringswerelden op 1 lijn brengen). En de energie van de 1-maand, januari, helpt ons om hierin onze basis uitlijning voor het haar 2019 te vinden.

Deze workshopdag is niet zozeer bedoeld voor activaties in bewustzijn ( hoewel deze ongetwijfeld voorbij gaan komen). Maar meer bedoeld om je eigen weg hier binnen te verhelderen. Wat zij  jouw innerlijke handvatten, kwaliteiten, mogelijkheden om je mens-zijn vanuit bewustzijn zo prettig mogelijk door alle stormen van verandering heen te navigeren?

Deze workshop vind plaats in de 1-energie van de maand januari, na een gedeeltelijke zonsverduistering (6-1-19) en bloed maan verduistering (21-1-19). Waardoor opnieuw een krachtige ompoling van het oude verzwaarde naar het nieuwe innerlijke licht heeft plaats gevonden.
Juist doordat deze happenings samen vallen in de basis maand, zullen zij van impact zijn op de groei door de rest van het jaar heen.
(Overigens vind in juli dit jaar iets soortgelijks plaats in 1 maand, als vervolg en verdieping. Daarover ter zijner tijd meer)

Krachtig worden jouw oude en nieuwe basis aangetrilt.
Je oude basis energie omvat je oude (overlevings) patronen die eeuwen/jaren lang jouw koers en perspectief hebben bepaald.
Je nieuwe basis is je oorspronkelijke basis energie, die bij de nieuwe tijd en -aarde en jouw Essentie hoort. En die door je groei heen steeds meer mee gaat stromen.
Afgestemd op Leven en Creatiekracht in plaats van op overleven (oude basis).

Beide zijn deel van jou en vinden uitwerking in jouw menselijk leven. En bepalen voor een deel hoe jij je Zelf, je groei, de wereld ervaart en beleefd. Bepalen dus ook vanuit welke uitlijning, gevoel en zienswijze je in je groei staat. Vanuit grootsheid van je Zijn en kracht of vanuit kleinheid en slachtofferschap.

In deze workshop zullen we naast delen en uitwisselen, algemene tips en tricks om je afstemming en perspectief helder te houden, ook gaan afstemmen om persoonlijke handvatren boven tafel te krijgen. Wat heb jij (al) in huis om je mens-zijn zo krachtig mogelijk te ondersteunen? Wat werkt voor jou,als je even uit verbinding gaat of je er uit laat trekken?

Waar kun jij je nieuwe basis zoveel mogelijk (ook praktisch) innemen en de oude basis steeds meer helen?
Hoe kun jij innerlijk de kloof tussen hoger bewust Zijn en mens-zijn dieper overbruggen?
Zodat een krachtige basis voor alle mogelijke groei van 2019 echt neer gezet wordt!

Een workshop met praktische inslag, tips and tricks, zelfonderzoek, samen delen en helen, co-creatie, groei en natuurlijk enkele krachtige afstemmingen die je hiermee verder gaan helpen!

In de 22-2 energie! Waardoor je enorm kan oprijzen in jouw eigen bewustzijn en kracht!

Meer weten over deze tijdsperiode? 
Lees ook mijn artikelen over de energie van 2019

Datum: Let op gewijzigd naar: vrijdag 22 februari 2019 van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!