Laden Evenementen

Playing with Crystal Magic

 

Workshopdag en viering dat het boek ‘Lichtwerk met Kristallen’ opnieuw geboren is! Waarbij we de ‘Crystal Magic’ energie dieper gaan verkennen en be-leven.

In deze workshopdag gaan we ons dieper verbinden met de Kristalwezen-energieën en de achterliggende Blauwdrukvelden en energetische impact die de kristallen op ons bewustzijn hebben. En op onze groei in dat moment. Welke rol en betekenis kunnen de kristallen dragen in deze tijd en alle bewustwordingsprocessen? En hoe werkt dat in en voor jouw bewustzijn?

Een dag om de Magie van de Kristallen dieper te her-inneren, voelen en ervaren. Waarbij ook nog eens afgestemd wordt op je persoonlijke groeiprocessen, de energie van het nu, de energie van de afronding van dit jaar en de voorbereiding op (de energie van) het nieuwe jaar.

Een workshopdag vol ont-moeting, healing, bewustwording en respectvol energetisch spelen en samenwerken met de Kristal energieën.

Dit is ook de laatste dag dat de nieuwe druk van ‘Lichtwerk met kristallen’ (gesigneerd en wel) met korting te verkrijgen is!

Een helende, gezellige afsluiting van dit jaar en voorbereiding op het nieuwe jaar!

 

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!