Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Welkom in het nieuwe jaar: Reading dag

 

Vanuit een veilig groepsveld van verbinding en ontmoeting met je Zelf en elkaar zullen we temidden van deze groepsenergie persoonlijke readingen geven,  gericht op de energieën van het nu en dit nieuwe 1-jaar.

Het zal een tipje van de sluier voor de groeiprocessen van dit jaar mogen laten zien, persoonlijk als ook collectief. We zijn allemaal aangesloten op het collectief veld en dragen daar allemaal een Sleutel in, ook voor elkaar.

In de persoonlijke readingen die deze dag binnen het groepsveld plaats vinden zullen we ons Zelf en elkaar helpen verhelderen waar de groei en energie op dit moment naartoe verwijzen.

Dat kan meer inzicht geven in je eigen processen en groeistukken, maar helpt ook om dieper te begrijpen hoe we allemaal in ‘hetzelfde schuitje’ zitten en verhelderd dus ook de collectieve groeistroming. Dit bekrachtigd en bevestigd vooral je aardse menselijke stukken, die het soms zwaar hebben temidden van alle groei en wijzigingen in je leven.

Insteek d.m.v. gerichte vragen over je eigen groeiproces is mogelijk voor jouw reading deze dag.

In de ontmoeting met elkaar kun je je gedragen voelen in jouw persoonlijke proces en Zijn. Het samen dragen van het veld voor meer verheldering en inzicht in de energie van deze tijd, en de immense groeispurt die we de eerste twee maanden van dit jaar gaan maken, kan veel duidelijkheid geven over je eigen groeiweg en ervaringen.

Het is een dag ter bekrachtiging en bemoediging van jouw Zijn. En ter verheldering van waar het Ascensieproces ons naartoe draagt.

 

Wil je nog meedoen? Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.nl

© Willemien Timmer, Spirituele Praktijk Apofyliet