Laden Evenementen

Activatie workshop: Sema Tawi – Meesterschap

 

Sema Tawi is oud Egyptisch en staat voor ‘Het verenigen van de Twee Landen’. In het oude Egypte betekende dit dat de Farao werd gezien als de God Gerealiseerde Mens die in staat was om de twee delen van het land (opper- en neder Egypte) te verenigen in eenheid en gelijkwaardigheid.

In het Nu betekend het dat wij vanuit ons Meesterschap in staat zullen zijn om alle polariteiten en tegengestelde krachten in ons Wezen te kunnen verenigen tot Eenheid. Denk aan angst- liefde, licht-schaduw, mannelijk-vrouwelijk, afgescheidenheid- Eenheid. Tegelijkertijd betekend het samen brengen van alle polariteiten tot Eenheid dat wij steeds krachtiger (belichaamd) in ons Meesterschap zullen gaan staan.

De Sema Tawi weerspiegelt nog heel veel meer, zowel vanuit het oude Khemit (Egypte) als in het Nu.
Deze energie echter zal de ‘ingang’ mogen zijn voor deze tweedaagse workshop om ons eigen Meesterschap steeds dieper bewust onder de loep te nemen.

Wat zijn jouw reeds bemeesterde kwaliteiten? Waar kun en durf jij al in Meesterschap te staan en welke ervaringen levert dat op?
Waar zitten nog knelpunten? Waar liggen nog groei, uitdaging of stoeipartijen met je Zelf op de plank te wachten? Wat heb jij nodig om steeds dieper jouw Meesterschapskwaliteiten te gaan zien, geloven, vertrouwen en gronden?
In deze krachtige activatie workshop zul je dieper je Zelf(onderzoek) en Meesterschapskwaliteiten in duiken, om deze te bekrachtigen en te erkennen.

We zullen naast delen en uitwisselen met elkaar in gelijkwaardigheid (waar we erg veel van kunnen leren, want iedereen draagt unieke Sleutels tot groei) ook in verschillende activatie afstemmingen dieper onze Meesterschapskwaliteiten, onze innerlijke Sema Tawi kwaliteiten gaan wekken, belichten, her-inneren en beleven.

Het Egyptische Veld kan als weerspiegeling van Universele Kennis, -Magie, Wetmatigheden dienen en het belang van deze energie voor Ascensie in het Nu verhelderen.
Dus we zullen ons ook letterlijk op de Sema Tawi Code gaan richten door het herverbinden van oeroude Scheppingsinformatie vanuit het oude Egypte, met de tijd en groeiprocessen van het nu.

Ik hoop vanuit mijn passie, inzichten en kennis de brug te vormen voor een dieper inzicht in hoe deze energieën elkaar overlappen, hoe het oud Egyptische veld heldere aanwijzingen en inzichten kan bieden voor het Ascensiepad in het nu. Door een vertaalslag van symbolieken, overleverde informatie en kennis aan te reiken.

Afgestemd op de aanwezige groep deelnemers, de energie van het moment en de processen van groei die naar voren komen, zal ik die ‘vertaalslagen’ mogen brengen die een ieder verder helpen op het persoonlijk groeipad.

Deze workshop is een ‘voorproefje’ van een nieuwe ‘Master training’ die in 2020 zal gaan starten.

 

Workshop van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!