Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

The Divine 9

 

De energie van de piramiden van Gizah is voor velen een bijzonder aantrekkelijke energie, vol mysterie.
Het is deze energie die vandaag centraal staat als ingang voor je eigen evolutieproces.
De energie van de Divine 9, gerelateerd aan de piramides van Gizah (en de 3×3=9 codering), maar ook gerelateerd aan de datum vandaag. Deze workshop vind namelijk plaats tijdens het derde 9-9 -19 portaal en zal mede daarom ook gericht zijn op de energieën die op dit moment het collectief en individueel groeiproces beïnvloeden.

Wat houdt de Divine 9 in? Welke frequenties en dimensiesferen hebben we dan mee te maken en wat kunnen deze voor jouw ascensie- groeiprocessen betekenen?
Wat hebben de Galactische Oorlogen/ 9D en verdraaide werkelijkheden hiermee te maken?
Hoe is deze energie te (door)gronden in jouw mens-zijn?

Deze multidimensionale, galactische en aardse activatieworkshop zal je dieper in de uitlijning met wat er op dit moment in het ascensieproces gaande is, brengen. Het zal mogelijk diepe nieuwe inzichten kunnen opleveren in eigen knelpunten, hardnekkige oude patronen en collectieve programmeringen.
Het is een workshop die je nieuwe inzichten of kennis aan kan reiken en oude spirituele denkwijzen kan vernieuwen.

We zullen vertoeven in het energieveld van het ‘mysterieuze’ Gizah plateau, galactische sferen en tegelijkertijd in het hier en nu mens-zijn, om vele lijnen met elkaar te herzien, verbinden en opnieuw uit te lijnen.
We gaan daarmee diepe oeroude verbindingen herzien en heruitlijnen binnen ons Zelf, om een diepere bevrijding te gaan ervaren vanuit de matrix van onbewustzijn.

 

Workshop van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen

 

Meld je direct aan: